Trump'tan Biden açıklaması: Daha yeni başlıyor

Dünya Haberleri

| AA

Kaynak: AA

ABD seçimlerine ilişkin oy sayma işlemleri devam ederken Başkan adaylarından da açıklamalar gelmeye devam ediyor. ABD'nin mevcut Başkanı Trump, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada 'Biden haksız yere başkan olduğunu açıklamamalı' dedi.

ABD seçim sonuçları henüz belli olmamışken Trump, sosyal medya hesabından, "Joe Biden haksız yere, başkan olduğunu açıklamamalı, hukuki muameleler daha yeni başlıyor." açıklamasında bulundu.

Biden seçimlerle ilgili konuştu: 300 delegeye ulaşma yolunda ilerliyoruz

AA'da yer alan habere göre, Seçimlerle ilgili konuşan ABD Başkanı Donald Trump "Joe Biden haksız yere, başkan olduğunu açıklamamalı. Ben de aynı iddia da bulunabilirdim. Hukuki muameleler daha yeni başlıyor." dedi.

ABD'de gerçekleştirilen başkanlık seçimlerinin kazananı henüz kesinleşmemişken, Cumhuriyetçi başkan adayı Trump, sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu.

Trump: Milletimiz için savaşmaktan asla vazgeçmeyeceğim

Trump, "Joe Biden haksız yere, başkan olduğunu açıklamamalı. Ben de aynı iddiada bulunabilirdim. Hukuki muameleler daha yeni başlıyor." dedi.

Seçim gecesi tüm kritik eyaletlerde üstünlüğü olduğunu ancak bir gün sonra bu avantajı "esrarengiz bir şekilde" kaybettiğini belirten Trump, bu eyaletlerde hukuki yollara başvurabilecekleri değerlendirmesinde bulundu.

ABD'de Georgia eyaletinde oy sayımı yeniden yapılacak




Etiketler : abd seçimleri trump biden twitter