Amerikalılar Canan Kaftancıoğlu'nu övmeye başladı

Gündem Haberleri

Başkan Erdoğan'a ve hükümete darbe imasında bulunan Canan Kaftancıoğlu, ABD merkezli siyasi yayın yapan Foreign Policy'de övgü yağmuruna tutuldu.

Türkiye'nin en başarılı liderlerinden olan ve 18 yıldır hiçbir seçimde yenilmeyen Başkan Erdoğan ve hükümetini siyasi dizayn çabaları her seferinde başarısızlıkla sonuçlandı.

Batı, son yıllarda olağanüstü bir şekilde güçlenerek emperyalist emellerini bozan yeni Türkiye'ye gayri meşru yollarla saldırmaya başladı. 

Son olarak iktidara darbe imasında bulunan ana muhalefet partisi CHP'nin İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Foreign Policy'de parlatılıyor.

Öldürülen PKK'lı teröristbaşını öven ve sözde Ermeni soykırımını savunan Kaftancıoğlu, CHP'nin laik-milliyetçi tabanı tarafından da istenmeyen kişi olarak biliniyor.

EMPERYALİSTLER YENİ KAHRAMANINI OLUŞTURUYOR

Nick Ashdown'un kaleme aldığı Kaftancıoğlu hakkındaki yazı, "Motorcu solcu bir feminist, Erdoğan'a meydan okuyor" başlığıyla yayımlandı.

CHP'nin laik, milliyetçi ekolüne karşı olan ve başta PKK olmak üzere sosyalist terör örgütlerine yakınlığıyla bilinen Kaftancıoğlu hakkında, "Ülkesinde Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a karşı mücadele veren partisinin başarısındaki ana etkenlerden biri olarak görülüyor. Putları yıkan ve sahne arkasında yorulmaksızın çalışan 48 yaşındaki Kaftancıoğlu, aynı zamanda geleneksel olarak yaşlı adamların hüküm sürdüğü partisinde nesilsel değişimin sembolü" değerlendirmeleri yapıldı.




Etiketler : Canan Kaftancıoğlu CHP İstanbul İl Başkanı Motorcu solcu bir feminist Foreign Policy övgü darbe