Bakan Akar ve Bakan Soylu'dan siyasi partilere 'Gara' ziyareti

Gündem Haberleri

Millî Savunma Bakanı Akar ve İçişleri Bakanı Soylu, terör örgütü PKK'nın Gara katliamı ile ilgili siyasi partilere yapacağı ziyaretin ilki CHP'ye yapıldı. Kılıçdaroğlu'nun Meclisteki makamında gerçekleştirilen ve yaklaşık 50 dakika süren görüşmede, iki Soylu ve Akar'ın, PKK'nın alıkoyduğu 13 Türk vatandaşını şehit etmesi ve Irak'ın kuzeyinde düzenlenen Pençe Kartal-2 harekatına ilişkin bilgi verdi. İki bakan an itibarı ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaret etti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Meclis'teki makamında görüştü. Kılıçdaroğlu'na 13 Türk vatandaşı ve Pençe Kartal-2 harekatına ilişkin bilgi veren 2 bakan an itibarı ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaret ediyor.

Kılıçdaroğlu'nun Meclisteki makamında gerçekleştirilen ve yaklaşık 50 dakika süren görüşmede, iki Soylu ve Akar'ın, PKK'nın alıkoyduğu 13 Türk vatandaşını şehit etmesi ve Irak'ın kuzeyinde düzenlenen Pençe Kartal-2 harekatına ilişkin bilgi verdiği öğrenildi.

İYİ PARTİ'YE ZİYARET

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaret etti.




Etiketler : hulusi akar süleyman soylu chp ip tbmm meclis