Başkan Erdoğan: Kentsel dönüşüm çalışmalarında çok büyük aşama kaydettik

Gündem Haberleri

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Talas Paraşüt Alanı'nda Kayseri Kentsel Dönüşüm Anahtar Teslim Töreni'ne katıldı. Başkan Erdoğan, 'Sadece konutla yetinmedik park ve bahçeden kamu binalarına kadar geniş seferberlik başlattık' dedi. Şehirde yaklaşık 100 bin konutun dönüşümünün gerçekleştiğini anımsatan Erdoğan, "Bugün projenin ilk etabını oluşturan 652 konut ve 55 iş yerini hizmete açıyoruz." dedi.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Talas Paraşüt Alanı'nda Kayseri Kentsel Dönüşüm Anahtar Teslim Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Yeni haliyle bu bölgenin cazibesi artacak. Dolayısıyla hak sahiplerinin mülklerinin değerleri yükselecek." ifadelerini kullandı.

Başkan Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şu şekilde:

Az önce partimizin ilk kongresini gerçekleştirdik. şu anda kongre devam ediyor. Kayseri'de AK Parti'yi 2023'e taşıyacak yol arkadaşlarımız belirleniyor. Daha önce pek çok ilimizde olduğu gibi gecekondu kuşatmasında olan Kayseri bugün ülkemizin en güzel şehircilik örneklerinden biri haline gelmiştir. TOKİ ve belediyelerimizin başarılı çalışmaları gecekondu bölgeleri örnek yerleşim alanları haline dönüştürülmüştür. Şehrimizde yaklaşık 100 bin konutun dönüşümü gerçekleşmiştir.

Bugün projenin ilk etabını oluşturan 652 konut ve 55 iş yerini hizmete açıyoruz. Yeni haliyle bu bölgenin cazibesi artacaktır. Kentsel dönüşüm projelerimizin her aşaması şeffaf ve uzlaşmayı esas alacak şekilde yürütülmüştür.




Etiketler : kayseri Talas Paraşüt Alanı Başkan erdoğan Recep tayyip erdoğan toplu açılış kentsel dönüşüm doğal afet