Doğal gaz müjdesi sonrası sessizliğe bürünen Kemal Kılıçdaroğlu'na AK Parti'den imalı gönderme

Gündem Haberleri

Başkan Erdoğan'ın doğal gaz müjdesinin ardından sessizliğe bürünen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na AK Partili Bülent Turan'dan imalı gönderme geldi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Turan CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu da etiketleyerek '320 milyar metreküp doğal gaz bulundu Sayın Kılıçdaroğlu' yazdı

Türkiye, Karadeniz'de tarihinin en büyük doğal gaz rezervini keşfetti. Dünyada büyük yankı uyandıran haber karşısında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu adeta sessizliğe gömüldü. AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan da Kılıçdaroğlu'na göndermede bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye tarihinin en büyük doğalgaz rezervinin bulunduğunu açıkladı. Müjde, dünya basınında da ses getirdi. Erdoğan'ın konuşması uluslararası televizyon kanallarında canlı olarak yayınlanırken, dış basında da Türkiye haberleri yankılandı.

KILIÇDAROĞLU SESSİZLİĞE GÖMÜLDÜ

Ana muhalefet partisi, Türkiye'nin başarısı karşısında sessiz kalmayı tercih etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin elde ettiği başarıya ilişkin açıklama yapmaktan kaçındı.

TURAN'DAN KILIÇDAROĞLU'NA TEPKİ

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Türkiye'de vatansever herkesi büyük bir mutluluğa sevk eden tarihi müjde sonrası sessizliğe gömülen Kılıçdaroğlu'nu da etiketleyerek '320 milyar metreküp doğal gaz bulundu Sayın Kılıçdaroğlu' dedi.




Etiketler : ak parti bülent turan kemal kılıçdaroğlu chp doğal gaz müjde