Başkan'dan dünyaya mesaj: En ufak saldırıda bulunanlar bedelini çok ağır öderler

Gündem Haberleri

TOBB'un Ankara'da düzenlediği Ekonomi Şurası'nda konuşan Başkan Erdoğan terörle mücadele vurgusu yaptı ve 'En ufak saldırıda bulunanlar bedelini çok ağır ödeyecekler' dedi.

CİN ŞİŞEDEN ÇIKTI

"Ülkemize en ufak bir saldırıda bulunanlar bunun bedelini çok ağır ödeyecekler. DEAŞ başta olmak üzere YPG, PYD hepsi, bunun bedelini ağır öderler. Onun için kimse bizi rahatsız etmeye kalkmasın" diyen Başkan Erdoğan " Birileri siyaset yoluyla, birileri sahada silahla, birileri masada diplomasiyle Türkiye'yi yeniden kendi kafalarındaki o dar kalıplara sokmak için cansiperane bir şekilde çalışıyor. Halbuki artık o günler geride kaldı. Bir başka ifadeyle 'cin şişeden çıktı" ifadelerini kullandı.

Münbiç'in terör unsurlarından temizleneceğini vurgulayan Başkan Erdoğan 'Münbiç'i sahiplerine teslim edeceğiz. Türkiye gerçek gücünün farkına vardı. Bizi oyalayanların amacının sınırlarımızı DEAŞ, PKK/YPG terör örgütleri vasıtası ile delik deşik etmek olduğunu oraları kontrol altına aldığımızda daha iyi gördük' dedi.

İşte Erdoğan'ın açıklamaları;

MÜNBİÇ'İ SAHİPLERİNE TESLİM EDECEĞİZ

Biz Cudi'de Gabar'da teröristlerle mücadele etmiyoruz. O bizim için ikinci plan. Birinci plan, sınır ötesinde terörle ve teröristlerle mücadele ediyoruz. Bu vesileyle Afrin şehitlerimize, Zeytin Dalı şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Tabi bu mücadele kolay bir mücadele değil, bundan sonra da kolay olmayacak. Mücadeleyi sürdüreceğiz. Kim olursa olsun, en ufak bir saldırıda bulunanlar bunun bedelini çok ağır ödeyecekler.

TÜRKİYE GERÇEK GÜCÜNÜN FARKINA VARDI

Türkiye gerçek gücünün farkına vardı. Bizi oyalayanların amacının sınırlarımızı DEAŞ, PKK/YPG terör örgütleri vasıtası ile delik deşik etmek olduğunu oraları kontrol altına aldığımızda daha iyi gördük.
 

 




Etiketler :