Bu görüntü bugün İstanbul'da çekildi! Onlar da mı ‘organize kötülük çetesi' Sayın Ekrem İmamoğlu

Gündem Haberleri

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs önlemleri kapsamında İETT sefer sayılarını ve metrodaki vagon sayısını düşürmüştü. Sosyal mesafenin korunmasının hayati önem taşıdığı bugünlerde metroda çekilen bir fotoğraf dehşete düşürdü. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, daha önce yaptığı açıklamada toplu taşımadaki kalabalığı 'organize kötülük çetesi' olarak tanımlamıştı. Bu görüntü ile ilgili ise henüz bir açıklama yapmadı.

Sabah gazetesinden Damla Kaya'nın haberine göre, işe gitmek zorunda olan ya da mecburiyetten dışarı çıkmak durumunda kalan vatandaşlar, CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun İETT sefer sayılarını ve metrodaki vagon sayısını 8'den 4'e düşürmesi sonrası hâlâ sıkıntı yaşıyor.

TIKLIM TIKLIM DOLU

Toplu ulaşım araçlarında bazı bölge ve saatlerde insan yoğunluğu manzaraları hâlâ değişmiyor. İş saatlerinde toplu taşıma araçları tıklım tıklım dolu. Bugün sabah da manzara değişmedi. Yenikapı-Kirazlı Metro Hattı'nda yine ciddi bir kalabalık vardı.

SEFERLERİN AZALTILMASINA TEPKİ

Yenikapı-Kirazlı Metro Hattı'ndaki dolu ve kalabalık insan manzarası objektiflere yansırken, vatandaşlar toplu taşıma seferlerinin azaltılması kararına tepki gösterdi.

'ORGANİZE KÖTÜLÜK ÇETESİ' DEMİŞTİ

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, daha önce yaptığı açıklamada toplu taşımadaki kalabalığı 'organize kötülük çetesi' olarak tanımlamıştı. Bu görüntü ile ilgili sie henüz bir açıklama yapmadı.




Etiketler : ekrem imamoğlu istanbul ulaşım iett koronavirüs önlemi