'CHP rüzgar gülünden beter'

Gündem Haberleri

Başkan Erdoğan, Eskişehir ve Kütahya mitinglerinde, CHP'yi ve Kılıçdaroğlu'nu sert sözlerle eleştirdi. “Rüzgar gülü olsa bu kadar sağa, sola dönmez. Bukelamun olsa bu kadar renk değiştirmez” dedi. 

Başkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, partisinin Eskişehir ve Kütahya mitinglerinde CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu ve parti yönetimini eleştirdi. Miting alanındaki vatandaşlara Kılıçdaroğlu'nun Yeni Zelanda'daki sözlerine ilişkin videoyu izlettiren Erdoğan, “Hem 'Cumhuriyetçiyiz' diyorlar, hem de Cumhuriyete saldıranlara yoldaşlık ediyorlar.

BU KADAR DÖNÜLMEZ 

'İslam dünyasından kaynaklanan terör' ifadesiyle Müslümanları töhmet altında bırakıyorlar. 'Ezanla sorunumuz yok' diyorlar, hem de İstiklal Caddesi'nde ezan-ı Muhammedi'yi ıslıklayanlara kol kanat geriyorlar. Rüzgar gülü olsa bu kadar sağa sola dönmez. Bukelamun olsa bu kadar sık renk değiştirmez” ifadelerini kullandı. CHP liderine, “Sen biçim adamsın” diye soran Erdoğan şöyle devam etti: “Bakın bu Avustralyalı ırkçı senatörle, Türkiye'de ana muhalefetin başındaki aynı ifadeleri kullanıyorlar. 

CHP'Yİ KURTARALIM 

Ne diyor, 'İslam dünyasından kaynaklanan terör'... Senin Avustralyalı bu ırkçı senatörden ne farkın var? Ondan sonra utanmadan, sıkılmadan üç tane adamını da Yeni Zelanda'ya gönderiyorsun. Niye? Dostlar alışverişte görsün. Çünkü AK Parti ve Cumhurbaşkanı oraya ekiplerini gönderdi. Anında gönderdik. Neden? Zira ancak inananlar kardeştir. Bay Kemal'in böyle bir derdi yok. Kim kardeştir bunları bilmez. Terörün kaynağını İslam dünyası olarak ilan eden adamdan bir şey olmaz. Ben CHP'ye gönül veren inançlı kardeşlerime özellikle onu söylüyorum. Gelin 31 Mart'ta artık bu devranı geri çevirelim, CHP'yi bu adamdan kurtaralım.” 

NEFRET EDİYORLAR 

“İlk yerli otomobilimiz Devrim'i bu topraklarda ürettik ama ne acıdır ki yerli ve milli olana tahammül edemeyen CHP tarafından sabote edildi” diyen Başkan Erdoğan şöyle devam etti: “Kendi halkından nefret eden bir zihniyet yıllarca bu milletin yakasından düşmemiştir.” 

Kütahya mitinginde konuşan Erdoğan, “İçeride de dışarıda da 7 düvel birleşti, 31 Mart seçimlerinden de alnımızın akıyla çıkmamız gerekiyor” dedi. 

Erdoğan, Kazakistan'ın Birinci Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev ile telefonda görüştü. Erdoğan, Nazarbayev'in cumhurbaşkanlığı görevinden ayrılma yönünde aldığı kararın, Kazak halkı ve devleti için hayırlı olması temennisinde bulundu. 

MÜJDELERİ SIRALADI 

AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, Eskişehir'de, “Anadolu Üniversitemiz bünyesinde Ulusal Raylı Sistem Araştırma ve Test Merkezi kuruyoruz. Türkiye'nin ilk 2 bin beygir gücündeki helikopter motoru TUSAŞ'a teslim edildi, bu motorlardan 236 adet üretilerek helikopterlerimizde kullanılacak. Milli jet motorumuzun test altyapısıyla ilgili 95.5 milyon dolarlık yatırımı da temel atma aşamasına getirdik” bilgilerini paylaştı. 




Etiketler :