CHP'li İlhan, 15 Temmuz darbe girişimini FETÖ yaptı diyemedi! İlhan Kesici, canlı yayında FETO'yu korudu, Türkiye'yi suçladı

Gündem Haberleri

CHP skandallarına bir yenisini daha ekledi. CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici, katıldığı canlı yayın programında skandal ifadelere imza attı. 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin açıklamalarda bulunan Kesici, "FETÖ yaptı" diyemedi.

Gunes.com - ÖZEL HABER / Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı ve milletin sokağa dökülerek istiklal ve istikbaline sahip çıktığı hain darbe girişimine ilişkin çok sayıda belge, görüntü olmasına rağmen CHP'li Kesici "Darbeyi FETÖ" yaptı diyemediği gibi bir de Pensilvanya'da bulunan FETÖ elebaşı şarlatan Gülen'in iade etmemesi konusunda da Türkiye'yi suçlu ilan etti.

ŞEHİTLERİMİZİN KEMİKLERİNİ SIZLATTI, GAZİLERİMİZİN YÜREĞİNİ KARARTTI

Bir televizyon programında katıldığı canlı yayında açıklamalarda bulunan CHP'nin İstanbul vekili İlhan, 15 Temmuz için "FETÖ'nün işi" diyemedi. Partisinin genel başkanı Kemal gibi davranan Kesici CHP zihniyetini bir kez daha ortaya koydu.

CANLI YAYINDA FETÖ'YÜ KORUDU

Kesici canlı yayında Türkiye'nin ABD'ye Feto'nun iadesi için gönderdiği belgelere de değindi ve "85 kutu delil gönderilmiş. Böyle bir delil olmaz dünyada. Ayıklayacaksınız tek bir sayfa bilemedin iki sayfa birşey verin uluslararası hukuk açısından geçerliliği olsun" dedi.

HAKİM OLSAM ÇÖPE ATARIM

Skandal ifadelerini sürdüren Kesici "Ben bir hakim olsam ve 85 kutu delil gelse bana ben bu bir çöptür der atarım kenara" dedi ve Türkiye'yi suçladı.

Tekirdağ'da Kılıçdaroğlu'nu şoke eden pankart




Etiketler :