Dünyanın gözü milli helikopterde

Gündem Haberleri

TUSAŞ, Bahreyn International Airshow'a, T625 Genel Maksat Helikopteri'yle katılıyor. Körfez ülkeleri helikoptere yoğun ilgi gösteriyor.

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ), bugün başlayacak Bahreyn International Airshow'da, ilk uçuşu eylül ayında gerçekleştirilen T625 Genel Maksat Helikopteri'le katılıyor.

ÜSTÜN PERFORMANS 

Bahreyn, taarruz helikopteri modernizasyonuyla ilişkilerin farklı bir boyut kazandığı, kısa dönemde ve genel maksat helikopteri öncelikli olmak üzere platformlar bazında işbirliği imkanlarının geliştirilebileceği dost ve müttefik ülke olarak görülüyor. İlk uçuşunu 6 Eylül saat 06.00'da gerçekleştiren T625 Genel Maksat Helikopteri, geleceğin operasyonel gereksinimleri de göz önünde bulundurularak, gelişmiş aviyoniklerle, üstün performans ve kullanım kalitesi için tasarlanmış, tamamıyla yerli imkan ve kabiliyetlerle üretilecek. Yüksek yük kapasitesine sahip geniş kabin alanıyla T625, dünyanın dört bir yanındaki sivil ve askeri kullanıcıların, muhtelif görev profillerinin icrası için kolaylıkla konfigüre edilebilecek.




Etiketler :