FETÖ savunucusundan FETÖ ağzıyla beddua! Skandal sözlere tepki yağıyor

Gündem Haberleri

Türkiye koronavirüsle mücadele ederken FETÖ'ye dizdiği methiyelerle bilinen Cihangir İslam skandal ifadeler kullandı. Daha önce 15 Temmuz şehitleri hakkında hakaretlerde bulunan ve FETÖ'yü aklayan açıklamalarıyla bilinen Cihangir İslam, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya beddua etti. İslam, "Şimdi CNN Türk canlı yayınında belediye yardımları konusunda Süleyman Soylu'yu dinliyorum. Bir insan, hekim ve siyasetçi olarak gönül rahatlığı ile kendisine söylüyorum: Allah belanı versin" dedi. İslam'ın bu skandal ifadelerine sosyal medyadan tepki yağdı.

Eski Saadet Partisi Milletvekili Cihangir İslam Twitter'dan yaptığı paylaşım ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu hedef aldı. CNN Türk canlı yayınında kamuoyunu bilgilendiren Süleyman Soylu'nun, belediyelerin yardım kampanyalarına ilişkin sözlerini eleştiren İslam, haddini aşarak küstah sözler kullandı. İslam yaptığı paylaşımda, Bakan Soylu'ya beddua etti. Sosyal medyada kısa sürede yayılan paylaşım sonrası tepkiler çığ gibi büyüdü.

CİHANGİR İSLAM'DAN KÜSTAH PAYLAŞIM

Saadet Partisi'nden milletvekili seçilen, daha sonra istifa kararı alan Cihangir İslam, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu hedef alarak şu paylaşımda bulundu.

TBMM kürsüsünde söylediğim #ALLAHBELANIZIVERSIN ifadesi bir kişiye, gruba yönelik değil bir aktarımdı.

Şimdi CNN Türk canlı yayınında belediye yardımları konusunda Süleyman Soylu'yu dinliyorum. Bir insan, hekim ve siyasetçi olarak gönül rahatlığı ile kendisine söylüyorum: Allah belanı versin.

İslam, paylaşımına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu da etiketledi.

SOSYAL MEDYADA TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜDÜ

Cihangir İslam'ın küstah sözleri kısa sürede gündem oldu. Vatandaşlar Soylu'ya sahip çıkarken, İslam'a sert tepki gösterdi. İşte o paylaşımlardan bazıları...

Bu zor günlerde bekleriz ki ağzınızdan hayırlı bir dua çıksın. Ne yazık ki pislik siyasetinizle kendi kininizde, kusmuğunuzda boğuluyorsunuz.. Allah seni ve senin gibileri ıslah etsin Cihangir İslam...

Bu cihangir islam gibi adamlar bu zor zamanda başa bela.

Cihangir islam senin çapın yetmez @suleymansoylu Bakanımıza dil uzatmaya.

15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİ İÇİN SKANDAL SÖZLER KULLANMIŞTI

15 Temmuz Darbe Girişimi sonrasında düzenlenen oturumda milletin direnişini hedef alan Cihangir İslam, '15 Temmuz akşamı iki batılın çatışmasını seyrettik" ifadelerini kullanmıştı. İslam'a o dönem milletvekili olduğu Saadet Partisi'nin tabanından bile çok sert tepkiler gelmişti.

Cihangir İslam sık sık FETÖ'yü aklayan paylaşımları ile de kamuoyunun tepkisini çekmişti.