FETÖ'den zillete alenen destek

Gündem Haberleri

Kandil ve Pensilvanya destekli zillet ittifakı, seçimlerde ağır yenilgi alacağını anlayınca paniğe kapıldı. PKK elebaşılarının ardından, FETÖ'cü hain Dumanlı da bağıra bağıra 'zillet ittifakı'na oy istedi.  

Başkan Erdoğan, gizli pazarlıklarla ve çıkar hesaplarıyla CHP-İP-SP-HDP tarafından kurulan zillet ittifakının, Kandil ve Pensilvanya’nın güdümünde olduğunu söyleyip halkı bu tuzağa düşmemeleri konusunda uyarmıştı. İttifakın arkasındaki terör odakları, seçim yaklaştıkta paniğe kapılıp kirli oyunu deşifre etmeye başladı. Bölücü terör örgütü elebaşılarının birbiri ardına yaptığı açıklamalar, Başkan Erdoğan’ın uyarılarında bir kez daha yanılmadığını ortaya koydu. 

PKK'NIN 'BİTERİZ' KORKUSU 

Yerel seçimler için AK Parti ve MHP’nin Cumhur İttifakı adı altında güç birliği yapması, Kandil ve Pensilvanya’da büyük korkuya neden olmuştu. Kirli ittifak, terör örgütü PKK elebaşılarından Cemil Bayık’ın, “Bu son şansımız. CHP ve HDP'nin işbirliği yapması şart” talimatıyla kurulmuş, ardından ittifak, İP ve SP'nin katılımıyla genişlemişti. HDP, İstanbul ve Ankara başta olmak üzere, büyükşehirlerde Kılıçdaroğlu ve adaylarına desteğini açıklarken, karşılığında PKK destekçisi yüzlerce isim CHP listelerinden aday yapıldı. Teröristlerle yapılan işbirliği nedeniyle CHP parti örgütünde çok sayıda istifa yaşandı. Kimi muhalif isimlerse Kılıçdaroğlu tarafından tehditle susturuldu.   

İHANET PLANLARI İÇİN FIRSAT 

PKK gibi Feto da 31 Mart seçimlerini son umut olarak görüyor. Darbeci örgütün ABD'ye kaçan elebaşılarından Ekrem Dumanlı, bir video yayınlayarak bu kervana katıldı. Hükümete ve Başkan Erdoğan’a hakaretlerde bulunan firari hain, Mansur Yavaş, Meral Akşener ve Kılıçdaroğlu'na açık destek verdi. Fetullah'ın mesajını seslendiren Dumanlı, “Bize terörist diyenlere oy vermeyin” sözleriyle, 31 Mart'ı yarım kalmış ihanet planlarını tamamlamak için fırsat olarak gördüklerini ortaya koydu.  

400 MİLYON DOLAR KAÇIRDILAR

TMSF Başkanı, FETÖ’nün yurtdışına kaçırdığı malları geri alabilmek için, çok sayıda ülkede hukuk mücadelesi yürüttüklerini söyledi.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal, Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) ait ve örgütle iltisaklı şirketlerin, “muvazaalı” devirlerle yurtdışına kaçırdıkları malların değerinin 300-400 milyon dolar civarında olduğunu belirtti. FETÖ'nün yurtdışındaki mal varlığıyla ilgili çok ciddi çalışmalar yaptıklarını aktaran Gülal, “Türki Cumhuriyetlerde, Kırgızistan, Kazakistan, Tacikistan, Avrupa, Amerika, İngiltere'de ciddi profesyonel ekiplerle hukuk mücadelesi veriyoruz. Kırgızistan'da en son, davayı biz kazandık. O davanın emsal olacağını düşünüyoruz. Burada işin maddi boyutundan ziyade biraz daha manevi tarafıyla ilgileniyoruz. Yani FETÖ'nün direncinin kırılması adına bu davaların kazanılmasını önemli buluyoruz ve çok ciddi olarak da takip ediyoruz” dedi.




Etiketler :