Örtülü ittifak açığa çıktı! Önder: İYİ Parti bize aracı gönderdi

Gündem Haberleri

HDP'li Sırrı Süreyya Önder, İYİ Parti'nin HDP'ye aracı göndererek fikirlerini sorduğunu belirterek "Fikrimizi merak eden bir siyasal parti şimdi bize koordinat biçemez." ifadelerini kullandı. MHP'li İzzet Ulvi Yönter, bu sözleri sosyal medya hesabından paylaşarak Meral Akşener'e sert sözlerle yüklendi.

Ruşen Çakır'ın YouTube kanalının konuğu olan HDP'li Sırrı Süreyya Önder, İYİ Parti'nin HDP ile gizli ittifakını ortaya çıkardı.

İYİ Parti'nin HDP'ye aracı göndererek fikirlerini sorduğunu belirten Önder, "Dün bize aracı gönderen, 'Şurada kimine, nasıl çalışalım, şunu nasıl yapalım' diye fikrimizi merak eden bir siyasal parti şimdi bize koordinat biçemez. İYİ Parti'yi kastediyorum.'Bizim nazarımızda şuradadır' diye bir şey diyemez." dedi.

MHP'Lİ YÖNTER'DEN SERT TEPKİ

Önder'in bu sözlerini sosyal medya hesabından paylaşan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e sert sözlerle yüklendi.

Yönter, "Meral Akşener, bırak masa etrafında toplanmayı, şu kurşun gibi itiraflara kulak ver...Maskeniz düştü, bak HDP(PKK) ne diyor? İP-HDP-PKK ilişkisi belgeli şekilde tevsik edilmiştir. Hamasete, hamakata, üç maymuna gerek yok, bir kez daha ve çok İYİ yakalandınız...Kaçamazsınız..." ifadelerini kullandı.




Etiketler : İYİ Parti HDP Sırrı Süreyya Önder İYİ Parti itirafı