İBB, İSKİ'yi dezenfekte edemedi! O belediyeden yardım istedi

Gündem Haberleri

Türkiye'de Kovid-19 ile mücadelenin en yoğun yürütüldüğü şehirlerin başında gelen İstanbul'da, ilçe belediyeleri dezenfekte çalışmalarını hızlandırdı. Kağıthane Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden gelen "İSKİ tesislerinin dezenfekte edilmesi" talebini geri çevirmeyerek dezenfekte çalışmasını gerçekleştirdi.

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs pandemisine karşı Türkiye'de kamu kurum ve kuruluşları dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

İstanbul'da Kağıthane Belediyesi, cadde ve sokakların yanı sıra kamuya ait binaların da dezenfekte işlemini gerçekleştirdi.

İBB KORONAVİRÜSLE MÜCADELEDE SINIFTA KALDI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kağıthane Belediyesi'ne gönderdiği talep ile "İSKİ Genel Müdürlüğü'nün yoğun kullanılan A-B ve C bloklarının dezenfekte edilmesini" istedi.

Bu talebi geri çevirmeyen Kağıthane Belediyesi, İBB yerine dezenfekte çalışmalarını yaparak İSKİ'de hijyen şartlarının oluşmasını sağladı.




Etiketler : İBB Ekrem imamoğlu İstanbul Büyükşehir Belediyesi CHPli ibb iski kağıthane belediyesi dezenfektan işlemleri İSKİ dezenfektan İSKİ İSKİ ilaçlama