Mehmet Aydın yeni tezgahını açıkladı: Üyelerine Bitcoin ile ödeme yapacak

Gündem Haberleri

Mehmet Aydın hapse girmemek için Uruguay’a gittiğini söyledi. Çiftlik Bank üyelerine “Geçmiş olsun” dedi. Vaat ettiği koyun, inek, tavukların paralarını Bitcoin ile ödeyeceğini ilan etti. Yeni bir tezgahın sinyalini verdi.

Yüksek kâr vaadiyle sanal hayvan satan 'Çiftlik Bank'ın kurucusu Mehmet Aydın, mağdur ettiği Çiftlik Bank üyelerine ses kaydı gönderdi. Aydın, 'hapse girmek yerine Uruguay'a gittiğini' söyleyerek mağdurlara 'geçmiş olsun' dedi.

Mehmet Aydın, 8 dakikalık ses kaydına medyayı suçlayarak başladı ve kayıtın önemli bir bölümünde hayat hikâyesini anlattı:

Basında çıkan haberler yüzünden tüm bankalar bizimle çalışmayı kesti. Kıbrıs'ta şu anda hiçbir banka bizimle çalışmıyor. Ama Kimse panik yapmasın. Herkesin hakkını ödeyebilmek için Türkiye'de cezaevinde kalmak yerine Uruguay'a geldim. Devlet, şirketin tüm mal varlıklarına el koydu. Buna rağmen herkesin ödemeleri yapılacak. Bu benim sözümdür. Herkesin ödemeleri şu anki Bitcoin üretimimizden yapılacaktır. Ama iki yıl sürer, ama üç yıl sürer bir şekilde bu ödemeleri yapacağım.
Mehmet Aydın'ın hiçbir şey olmamış gibi Çiftlik Bank üyelerine "Geçmiş olsun" demesi ve paraların Bitcoin olarak ödeneceğini söylemesi ise sosyal medyada yeni bir dolandırıcılık tezgahı olarak yorumlandı:

HELE BİR SOR NEDEN YAPTIM!
 

Bu adam 3 bin TL alacağı olan birine 1 Bitcoin'i 10 bin TL'den satma vaadiyle, 7 bin TL daha dolandırır. Şimdiden söyleyeyim.

Gelecekte yapacağı tokatçılık için kendine açık kapı bırakmış. Bu tosun daha çok keriz silkeler.

Çiftlik coin geliyor bence.

Sis kaydında adam cümle bile kuramıyor.

Buna nasıl para kaptırdınız?

"Uruguay'da elmas madeni olan bir arsa aldım" diyerek güzel bir şirket kurar.

Ondan sonra ver elini elmas bank...

Adam koyun gütmeye Uruguay'dan devam ediyor.

Vaziyet alın beyler büyük kazık geliyor.

Bitcoin'le gelecekse daha büyük vurgun planlıyor.

Kesin Youtube'a eklediği bu ses kaydının tıklanmasından da para kazanıyordur.

Tamam dolandırdım ama hele bir sorun neden dolandırdım. Banker Memo

(Takvim)




Etiketler :