AK Parti Sözcüsü Çelik: ODTÜ'lü öğrencilere karşı açılan dava Cumhurbaşkanımızın avukatları tarafından geri çekilecektir

Gündem Haberleri

AK Parti'nin MYK toplantısı sonrası, Parti Sözcüsü Ömer Çelik basın toplantısı düzenledi. Başkan Erdoğan'ın bugün ODTÜ'lü öğrencileri Beştepe'de kabul ettiğini ifade eden Çelik, Erdoğan'ın öğrencilerle ilgili davayı geri çektiğini duyurdu.

AK Parti Sözcüsü Çelik, "ODTÜ'lü öğrencilere karşı açılan dava Cumhurbaşkanımızın avukatları tarafından geri çekilecektir." dedi.

Erdoğan'ı ziyaret eden ODTÜ'lü gençler

Bu gençler kesinlikle kabul etmeyeceğiz, doğru bulmayacağımız bir pankart taşıyıp hem kendilerinin büyüğü olan bir insana hem de sayın cumhurbaşkanımıza yönelik bir hakaret de bulundular. Bu hem suçtur, hem de hiçbir şekilde kabul edilemeyecek bir davranıştır. Zamanla gençlerin aileleri temas kurdular, arzu etmedikleri bir tablo ortaya çıktığını söylediler ve görüşmek istediklerini söylediler. Cumhurbaşkanımız bu gençleri kabul etti. Güzel bir sohbet etti. Arkadaşlarımızdan birinin ödül kazanmış bir projesi vardı, onunla yakından ilgilendi. Böyle ahlaken, kanunen doğru olmayan işlerin içine girmeyin dedi sayın cumhurbaşkanımız.




Etiketler :