Diva tarzı

Magazin Haberleri

Muazzez Abacı'yla birlikte konser veren Bülent Ersoy, kıyafetiyle geceye damga vurdu. Rengarenk olan kostümü giymesi uzun süren Diva, sahneye bir saat 20 dakika geç çıktı. 

Tolga ASLAN 

Türk Sanat Müziği'nin iki dev ismi Bülent Ersoy ve Muazzez Abacı önceki akşam Bostancı'da birlikte sahne aldı. Saat 20.30'da başlaması gereken konser Bülent Ersoy'un hazırlanması uzun sürünce bir saat 20 dakika geç başladı. Beklemekten sıkılan müzikseverler ıslık ve alkışlarla durumu protesto etti. Muazzez Abacı panik yapıp Diva'yı kolundan tuttuğu gibi kulisten çıkarttı. Röportaj yapmak için gazetecilerin 2 saat beklediğini öğrenen sanatçılar, beraber fotoğraf vererek sahnenin yolunu tuttu. Sorulan soruları yanıtlamayan Diva, “Güzel olmuş muyum? doğru söyleyin. Sahneye çıkıyorum, güzel miyim?” diye konuştu. Bülent Ersoy'un Versace marka tişört ve montunun yanı sıra perdeyi andıran eteği ve takıları servet değerindeydi. 

Parfümünü Muazzez Abacı sıktı 

Muazzez Abacı, Diva'nın 'parfüm sıkmayı unuttum' isyanı karşısında duruma el koydu. Yardımcısından istediği parfüm şişesini Ersoy'un başından aşağı adeta boca etti.  

Diva’ya iltifatlar yağdıran Muazzez Abacı, elini öperek sevgi gösterisinde bulundu. 




Etiketler :