Temizlik Benim İşim Kadir Ezildi kaç yaşında?

Magazin Haberleri

Temizlik Benim İşim programının sunucusu Kadir Ezildi, izleyiciler tarafından merak ediliyor. Yayın hayatına bu sezon başlayan Temizlik Benim İşim seyirciler tarafından beğeni aldı. Temizlik Benim İşim programını temizlik takıntısıyla nam salan, sosyal medya fenomeni Kadir Ezildi sunuyor. Yarışmanın takipçileri sunucu hakkında bilmediği detayları öğrenmek istiyor. Temizlik Benim İşim Kadir Ezildi kaç yaşında? Kadir Ezildi nereli? sorularının yanıtı arama motorlarında yoğun olarak araştırılıyor.

Fox Tv'nin sebilen programı Temizlik Benim İşim izleyicileri tarafından ilgiyle takip ediliyor. Temizlik takıntısıyla nam salan, sosyal medyada herkesin sevgilisi olan Kadir Ezildi, yapımcılığını Talya Prodüksiyon’un üstlendiği Temizlik Benim İşim yarışmasını sunuyor. Yarışmacıların evi temizlemesine yardımcı olan ve gün sonunda diğer yarışmacılarla puanlama yapan Kadir Ezildi hakkında aramalar yoğunlaşıyor. Kadir Ezildi ile ilgili merak edilenler haberimizde yer alıyor....

TEMİZLİK BENİM İŞİM KADİR EZİLDİ KİMDİR?

Kadir Ezildi, 19 Mart 1995 tarihinde İstanbul'da doğdu. Kadir Ezildi anne tarafından  Bayburt’lu baba tarafından ise Konyalıdır. 24 yaşında olan Kadir Ezildi evde annesi Ümran hanımdan ayrı olarak haftada üç gün dip köşe temizlik yapıyor. Kadir Ezildi'nin titizliği ve temizlik düşkünlüğü nedenyile evde annesini bile bıktırdığı biliniyor. 

Özel bir hastanede arşiv sorumlusu olarak çalışan Ezildi, İstanbul’da annesi ve erkek kardeşi ile birlikte yaşıyor. Sosyal medyada paylaştığı videolarla popüler olan Kadir, katıldığı televizyon programı ile geniş kitlelere ulaşarak herkesin sevgisini kazandı. 

Kadir Ezildi, FOX ekranlarında yayınlanan Temizlik Benim İşim adlı programı sunuyor.

 




Etiketler :