Saç dökülmesinde yerli ürün umut oldu

Sağlık Haberleri

Türk doktor Sami Tan Sarıgül tarafından geliştirilen ürün milyonlarca insanın en müzdarip olduğu sorunlardan birini bitiriyor. Sağlık Bakanlığı ve Tarım Bakanlığı tarafından sertifikalı olan ürün pazara çıktı.

Medikal estetik doktoru Sami Tan Sarıgül uzun yıllardır üzerinde çalışıp geliştirdiği Quarine adlı ürünü nihayet bitirdi. Dünyada dermakozmetiğin ilahı olarak kabul edilen kişi olan Prof. Dr. Sven Gohla’nın katkılarıyla geliştirilen ürünün saç dökülmesi konusunda çığır açacağı iddia ediliyor.

 

Bakanlık onaylı

Ürünün yıllardır piyasada dolaşan ilaçlardan en büyük farkının Sağlık Bakanlığı ve Tarım Bakanlığı tarafından sertifikalı olması.

quarine

Yan etkisi yok

Ürünle ilgili bilgi veren doktor Sami Tan Sarıgül yılladır Almanya ve İsviçre’de üzerinde çalıştığı ürünün yan etkisinin olmadığını aktardı.

 

25. günden itibaren gözle görülür sonuçlar ortaya çıkıyor

Sarıgül “ürünün kullanmaya başladıktan sonra 25. günden itibaren etkisini görmeye başlıyoruz. 3. ay sonra yüzde 99 civarında sonuç alıyoruz. Ama biz 6 ay kullanmalarını öneriyoruz ki tam olarak istediğimiz noktaya ulaşalım” dedi.

 

Herkes kullanabilir mi?

Sarıgül, “Kadın-erkek genç-yaşlı fark etmez. Saç folikülü olan herkeste işe yarıyor” bilgisini aktardı

 

Mezoterapiye göre avantajları var mı?

 

Öncelikle mezoterapinin ağrılı bir işlem olduğunu belirten Sarıgül   “Mezoterapi de benim çok yaptığım bir işlemdi ama bu ürün mezoterapiden daha rahat ve daha kullanışlı ve içerisindeki önemli kök hücre mezoterapiden daha iyi sonuç veriyor.”  dedi

 

Quarine nerelerden temin edilebilir?

“Quarine şuanda sts estetik veya ona bağlı kiosklardan temin edilebilir. Zaten internetten girip Quarine yazdığın zaman direk bizim klinik ve asistanlara yönlendirilecektir. Onlar da hastaların adreslerine postalıyorlar. Yurtiçi yurtdışı gönderimler yapılıyor. Yakın bir zamanda da birçok eczanede olmayı hedefliyoruz.”

 

Kök hücreler ödül aldı

 

“Quarine'de kullandığımız iki tane kök hücre 2018'de kendi alanlarında 4 tane ödül aldı dünyada onu da özellikle bildirmek isterim.”




Etiketler :