Ali Koç'tan taraftara Cocu sitemi! 'Hani sabredecektiniz'

Spor Haberleri

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinde Başkan Ali Koç'a yakın yerlerde de maçı izleyen taraftarlar da bizzat başkana Cocu'nun değişmesi yönünde taleplerini ilettiler.

Fenerbahçe'nin sahasında Beşiktaş'la 1-1 berabere kalması sonrası tribünlerden protestolar yükseldi.

Fenerbahçe tribünlerinin büyük kısmından takımı en son şampiyon yapan eski teknik direktör Ersun Yanal lehine tezahüratlar başladı. Başkan Ali Koç'a yakın yerlerde de maçı izleyen taraftarlar da bizzat başkana Cocu'nun değişmesi yönünde taleplerini ilettiler.

Başkan Koç bunun üzerine "Söz vermiştiniz, hani sabredecektiniz" diyerek sitem etti. Ali Koç geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamda da bir facia olmadığı taktirde Cocu ile en azından devre arasına kadar yola devam edeceklerini söylemişti.

Fenerbahçe ile sezona kötü başlayan ve derbiden de beraberlikle ayrılan teknik direktör Cocu maç sonu istifa çağrıları için konuştu.

İşte Hollandalı hocanın açıklamaları:

İlk derbi maçımdı. Hayranlık uyandırıcı bir atmosfer vardı. İlk yarı en iyi oyunumuzdu. Bize gelecek için güven verdi. İkinci yarı Valbuena ve Eljif'le öne geçebilirdik. Takımımın agresifliğinden memnunum. Galibiyeti hak ettik ama her zaman hak ettiğinizi alamıyorsunuz. İstifa çağrıları da futbolun bir parçası. Şu anki durumumuzdan memnun olamam. Dinamo Zagreb maçını konuşmak bile istemiyorum. Uç düzeyde kötü olduğumuz bir maçtı. Eğer o maçı bu seviyede oynasaydık skor farklı olurdu ama bunu değiştiremeyiz. Biz başkan ve yönetimle birlikte yola çıktık. Kulüpte çok fazla değişiklik oluyor. Bu değişim sürecinde kötü-iyi kararlar alınabilir, buna takılmıyorum. Taraftara söyleyebileceğim tek şey teşekkür etmek. Memnun değillerse bunu dile getirmekte özgürler. Biz o sabrın karşılığını vereceğiz.




Etiketler :