Bursaspor'dan Ali Koç açıklaması! İmza töreninde...

Spor Haberleri

Bursaspor'da yeni transfer Gheorghe Grozav için imza töreni düzenlendi.

Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen törende, Grozav kendisini sezon sonuna  kadar yeşil-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Rumen futbolcunun  sözleşmesinde, 2 yıl uzatma opsiyonu bulunuyor.

Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Ali Ademoğlu, törende yaptığı  konuşmada, transferde karakter olarak Bursa kentine uygun oyuncuları seçtiklerini  söyledi.

Ara transfer dönemi için yönetim olarak teknik direktör Paul Le Guen  ile sürekli fikir alışverişinde bulunduklarını aktaran Ademoğlu, "Bu görüşmelerde  hocamız, sezon ortasında yapacağımız transferlerin önemli olduğunu, alınan  oyuncularının direkt oynaması gerektiğini vurgulamıştı. Hassasiyetle yapılan  çalışmayla bir transfer gerçekleştirdik. Bu transferin Bursaspor'a hayırlı  olmasını diliyorum." diye konuştu

"Ali Koç ile değil, TOFAŞ grubu ile çalışmalarımızı yaptık"  

Ademoğlu, bir gazetecinin "Fenerbahçe Kulübü Başkan Adayı Ali Koç'un,  kongre üyeleriyle bir araya geldiği toplantıda, sponsorluk görüşmeleriyle alakalı  Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay ve Bursaspor'la ilgili bazı söylemlerde bulunduğu  yönünde iddialar var. Bununla ilgili neler diyeceksiniz?" sorusuna şu yanıtı  verdi:

"Ben o toplantıda başkanımız ile beraberdim. Ali Koç, başkanımız ve  yönetim kurulunu o kadar methetti ki 'Türk sporunda böyle başkanlar, yöneticiler  var mı?' dedi. O süreç içerisinde Ali Koç ile nezaket görüşmemiz oldu. Biz Ali  Koç ile değil, TOFAŞ grubu ile çalışmalarımızı yaptık. Nezaket yemeğiydi. Bizim  TOFAŞ grubu ile çalışmalarımız devam ediyor."

Transfer çalışmalarıyla ilgili soruya ise Ademoğlu, "Transfer sezonu  bu ayın sonuna kadar. Kulübümüzün futbol şubesinde çalışmalar sürüyor. Nijeryalı  oyuncu ile ilgili de çalışmalarımız devam ediyor. Bursaspor'un menfaatleri  doğrultusunda en iyisini yapacağız." cevabını verdi.

Kardemir Karabükspor ile sözleşmesini feshettikten sonra Bursaspor ile  anlaşma sağlayan Grozav da Bursa'da bulunmaktan dolayı mutlu ve heyecanlı  olduğunu söyledi.

Grozav, Bursa şehri ve Bursasporlu taraftarlar ile ilgili çok güzel  şeyler duyduğunu vurgulayarak şunları kaydetti:

"İyi şeyler yapmak için sabırsızlanıyorum. Büyük bir ailenin parçası  olduğum için çok mutluyum. Takımı tanıyorum. İnternetten de araştırmalarımı  yaptım. Çok iyi oyuncular var. Kalitenin olduğuna inanıyorum. İyi bir hocanın  olduğunu biliyorum. Umarım takımla birlikte iyi şeyler yapabilirim. Burada  kalabilmem için kendimi kanıtlamam lazım. 6 ay benim için test gibi olacak.  Umarım 6 ayı iyi geçirip burada kalabilirim. Takımda yer almak için savaşacağım.  Kim iyi oynarsa onun formayı alması normal. Bunu bekleyip göreceğiz."




Etiketler :