Fabri giderse Ospina geliyor

Spor Haberleri

Fabri'nin takımdan ayrılma ihtimaline karşılık kaleci alternatiflerini hazırda tutan Beşiktaş'ın Arsenal'den gönderilmesi beklenen Kolombiyalı David Ospina'yla el sıkıştığı bildirildi. 

FENERBAHÇE DE İSTEMİŞTİ 

■ BAŞTA Fulham olmak üzere birçok takımın transfer listesine giren Fabri'nin takımdan ayrılma ihtimaline karşılık kaleci arayışlarına giren Beşiktaş'ın Fenerbahçe’nin de transfer listesinden olan Arsenal’in file bekçisi David Ospina ile her konuda anlaştığı bildirildi. Kolombiya basını, Siyah-Beyazlılar'ın Arsenal’den ayrılması beklenen Ospina'nın transferini bitirdiğini yazdı. Ülkenin önemli spor gazetecileri arasında gösterilen Estaban Jaramillo, Kolombiyalı eldiven ile Sevilla ve Napoli’nin de ilgilendiğini yazdı. 

CORDOBA FORMA GİYDİ 

■ JARAMİLLO, Twitter hesabından, “David Ospina, Beşiktaş'la çoktan anlaştı ve imza için bekliyor. Ospina, Sevilla ve Napoli'dense Beşiktaş'ın teklifini daha cazip buldu. Dolayısıyla yeni durağı Türkiye olacak” ifadeleriyle transferi duyurdu. Kolombiyalı gazetecinin bu tweeti İngiltere’de kısa sürede gündem olurken, Jaramillo, Cordoba ve Pedro Franco’nun daha önce Siyah-Beyazlı formayı giydiğini hatırlattı. Arsenal’de Petr Cech’in arkasında kalan 30 yaşındaki eldiven, 5’i Premier Lig olmak üzere 21 maçta forma giydi. 

 




Etiketler :