Fernandinho bombası

Spor Haberleri

Sarı-Kırmızılılar, Ndiaye’nin boşluğunu bir dünya yıldızıyla dolduracak.

Brezilyalı süper star, dün gece Instagram hesabından Galatasaray’ı takibe aldı… Sambacı’nın bu hareketi Sarı-Kırmızılı taraftarları heyecanlandırdı. Yönetimin de Ndiaye’yi Newcastle’a satarak yerine Fernandinho’yu almak istediği belirtildi.

TARAFTARLAR HEYECANLANDI

GALATASARAY transferde büyük oynuyor… Ndiaye’yi 18 milyon pounda Newcastle United’a satmaya hazırlanan Sarı-Kırmızılılar, Senegalli’nin yerini bir dünya yıldızıyla dolduracak. O isim Manchester City’nin Brezilyalı süper starı Fernandinho… İngiliz ekibiyle sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Sambacı, dün gece Galatasaray taraftarını heyecanlandıran da bir olaya imza attı. Brezilyalı orta saha resmi Instagram hesabından Galatasaray’ı takibe aldı.

KANKASIYLA BULUŞACAK

FERNANDİNHO’NUN bu hareketi Türkiye’de ve Avrupa’da büyük yankı uyandırdı. 32 yaşındaki oyuncunun Galatasaray’ın unutulmaz ismi olan ve şu anda Brezilya Milli Takımı’nda görev yapan Cladio Taffarel’den de Sarı-Kırmızılılar hakkında bilgi aldığı belirtildi. Fernandinho’nun eski kankası olan Fernando’yu da araması transfer iddialarını güçlendirdi. Fernandinho, Fernando G.Saray’a transfer olduğunda ‘bir gün yeniden görüşeceğiz’ mesajını paylaşmıştı.




Etiketler :