Galatasaray'dan Fernando Torres bombası!

Spor Haberleri

Gomis'in ayrılma ihtimali üzere forvet arayışlarına çıkan Galatasaray'a Fernando Torres teklif edildi.

Normal şartlar altında hücum hattına zaten 1 takviye yapacak olan Galatasaray’da, Gomis ayrılırsa planlar değişecek. Fransız santrforun Çin’e gitmesi durumunda Sarı-Kırmızılılar forvete 2 transfer yapacak. Özellikle bunlardan biri Şampiyonlar Ligi seviyesinde bir isim olacak. Menajerler tarafından Aslan’a önerilen Fernando Torres, gündemdeki yıldızlardan. İspanyol santrforun Atletico Madrid ile sözleşmesi bitti ve bonservisi elinde bulunuyor.34 yaşındaki Torres; Liverpool, Chelsea, Milan ve Atletico Madrid gibi hep üst düzey takımlarda oynadı. İspanya Milli Takımı formasını da 110 kez terleten Torres, 38 gol attı.

Bu oyuncuyla ilgili teknik direktör Fatih Terim’in vereceği yanıt kilit rol oynayacak. Atletico Madrid ile sözleşmesi sona eren 34 yaşındaki Torres, geçen sezon çıktığı toplam 45 karşılaşmada 10 gol, 2 asistle oynadı.

Bacca kiralanabilir

Galatasaray’ın radarına giren diğer üst düzey forvet de Carlos Bacca. Geçen sezonu Villarreal’de kiralık olarak geçiren 31 yaşındaki Kolombiyalı oyuncu, Milan’a geri döndü. Ancak İtalya’da mutlu olmayan Bacca, ayrılmayı düşünüyor. 2020’ye kadar mukavelesi bulunan Bacca, 1 sezonluğuna kiralanabilir. Galatasaray’da forvet konusundaki girişimler, Gomis’in durumu netleştikten sonra resmen başlayacak.

Kiralık oynadığı Villarreal’de toplam 43 resmi maça çıkan Bacca, 18 gol attı. Kolombiyalı forvetin bonservisi Milan’da bulunuyor.




Etiketler :