Hollanda'dan ağzımız yandı!

Spor Haberleri

F.Bahçe yönetiminde Erwin Koeman’la yola devam edilmesi ağırlık kazansa da bazı yöneticiler “Hollanda ekolünden ağzımız yandı” diyerek muhalefet etti. Comolli ise Blanc’a teklif götürdü.

YENİ BİR HOCA BULMALIYIZ

FENERBAHÇE’DE teknik direktör belirsizliği sürüyor. Sarı-Lacivertli yönetim adeta ikiye bölünmüş durumda. Bir taraf, 3 maçtaki performansı nedeniyle Erwin Koeman’la devam etmeye sıcak bakarken diğer taraf, “Hollanda ekolünden ağzımız yandı. Yeni bir hoca bulmalıyız” görüşünü savunuyor. Koeman’la yakalanan sinerji ve hocanın CV’sinin gayet iyi olması nedeniyle devre arasına kadar devam etme formülü hala ilk seçenek gibi görünüyor.

FRANSIZ OLUMLU BAKIYOR

BU arada sportif direktör Damien Comolli de boş durmuyor. Fransız futbol adamının vatandaşı Laurent Blanc ile temas kurduğu öğrenildi. PSG’den ayrıldıktan sonra takım çalıştırmayan Blanc’a Başkan Ali Koç’un vizyonu anlatıldı. Düşünmek için süre isteyen başarılı çalıştırıcı ile önümüzdeki günlerde daha detaylı görüşüleceği aktarıldı. Blanc kabul ederse Fener'in yeni hocası olacak, aksi halde Koeman'la devam edilecek.




Etiketler :