Rıza Çalımbay, Trabzonspor yönetiminden Chiriches ve Dante'yi istedi

Spor Haberleri

Dün Trabzonspor'la resmen anlaşmaya varan Rıza Çalımbay, yönetime Dante ve Chiriches isimlerini verdi.

Ersun Yanal'ın takımdan ayrılmasıyla dün Trabzonspor'un başına geçen Rıza Çalımbay transferde ilk bombasını patlatıyor. Teknik direktör Rıza Çalımbay’ın ilk raporları doğrultusunda stoper harekatına başlayan Bordo-Mavililer, daha önceden görüştükleri Chiriches ve Dante ile en yakın zamanda tekrardan temas kuracak. 

Takımın başına geçmesinin ardından yönetimle kısa bir toplantı yapan teknik direktör Rıza Çalımbay, devre arasında öncelikli olarak bir stoper takviyesi istedi. Bunun üzerine daha önceden de temaslarda bulundukları Vlad Chiriches ve Dante isimlerini 54 yaşındaki teknik adama sunan Bordo-Mavili yönetim, Çalımbay’dan olumlu yanıt aldı. 

İki futbolcu için de tekrardan girişimlere başlayacak olan Karadeniz ekibi, daha çok G.Saray'ın da kadrosuna katmak istediği Chiriches isminin üzerinde duruyor. 

5 milyon Euro gözden çıkarıldı

Napoli’de fazla forma şansı bulamayan Rumen futbolcu da takımdan ayrılmaya oldukça sıcak bakıyor. Bu transfer için yaklaşık 5 milyon Euro’yu (21 milyon TL) gözden çıkaran Trabzonspor, Fransız ekibi Nice forması giyen Dante ile de dirsek temasını kuracak.




Etiketler :