Aybars Hünalp

Aybars Hünalp

[email protected]

Cocu mutlu mu mutsuz mu?

BİR süredir Fenerbahçe Teknik Direktörü Philip Cocu'nun takımın aldığı kötü sonuçlardan ötürü mutsuz olduğu gündeme geliyor. Basınla ilişkilerde fazla bir iletişim kuramayan Fenerbahçe de bu tür haberler çıktıkça bozuluyor. Yalanlama üstüne yalanlama yapıyor. Bir teknik adam takımının aldığı kötü sonuçlardan ötürü tabi mutsuz olur. Bunu yalanlamak ise abesle iştigaldir diye düşünüyorum.

Ofsayt kameraları

Geçen hafta Futbol Federasyonu'nun hakemlerin tereddüde düştüğünde başvurulan Var sistemindeki uyumsuzlukları vurgulamıştım. Çok olumlu tepki aldım. Bir hakem esas problemin yayıncı kuruluş beIN Sports’ un ofsayt kameralarını yanlış yerlere koyması olduğunu söyledi ve “Dünya Kupasında bir maçı 34 kamera çekiyordu burada 10” dedi. İlgililere duyurulur.

Ücretsiz kadın bağı

Haberi Londra'dan gazeteci dostum Rıdvan Ertuğ gönderdi.İngiltere'de3 kadınının başlattığı kampanya sonucu statlara kadın bağı ve tamponlar ücretsiz konmaya başlanmış. Babalarıyla maçlara giden kızların utanmaması amacıyla başlanılan kampanya amacına ulaşmış.