Ahmet Yenilmez

Ahmet Yenilmez

Hedefte ülkücüler ve MHP! 

Bugün 17 Ocak, bakınız wikipedi bugünü nasıl yazmış; “1299 Osmanlı İmparatorluğu’nu Oğuzların Kayı boyuna mensup Osman Gazi; Söğüt ve Domaniç civarında, Anadolu Selçuklu Devleti’nin obası ve kendisine uç beyliği olarak tahsis ettiği bölgede kurmuştur’’! 

Yeni Türkiye’nin, yeni oluşan iç ve dış şartları gereğince yeniden dizaynının olduğu şu günlerde, her biri ‘’Alperen’’ olmaya namzet, mensubu olmaktan şeref duyduğum Ülkücüler ve siyasi temsilcisi MHP üzerine bugünlerde çok daha edepsizce, hayasızca tezgahlanan ve tezgahlanacağının emarelerini gördüğüm oyunlar hususunda dikkat çekmek istiyorum! 

Osmanlı’nın mirası üzerinde yeniden cetvellerle sınırların çizildiği bugünlerde Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni bu dizayndan uzak tutmak için 15 Temmuz’u yaşadık! Ülkücüler ve MHP herkesten önce, “Ya İstiklal Ya Ölüm” nidalarıyla sokaklara fırladılar! İşte o günden sonra da Ülkücüler ve MHP  iç ve dış düşmanlar tarafından hedef seçildi! 

Anayasa değişikliği maddeleri bol temaşalı sahnelerle Türkiye Büyük Millet Meclisi'nden geçti. Şimdi sıra ikinci tur oylamalarda. Bir başka ifadeyle asıl önemli oylamalar bundan sonra yapılacak. 

Birinci tur oylamalar bize şunu gösterdi ki, muhalefet bütün stratejisini MHP üzerine kurmuş ve de kuracak, MHP tahrik edilecek, MHP’nin içerisinde dış müdahalelerle açılan fay hattı kırığı daha da derinleştirilmeye çalışılacak! 

Bundan sonraki süreçte MHP’nin dolayısıyla Ülkücü hareketin yeni şekillenen ülke ve dış dizaynlarda olmaması için bazı kesimler ellerinden ne geliyorsa arkalarına koymayacak, hatta edepsizlikte, hayasızlıkta ve her türlü belden aşağı vurmada da belki de yeni metotlarla yeni tezgahlar açacaklar! Maksat MHP-AK Parti yakınlaşmasını, Türkiye’nin içte ve dışta duruşunun yeniden şekillenmesini engellemek ve var olan kaosun artan bir şekilde devamını sağlamak! 

Bu zamana kadar MHP ve Ülkücü camiaya her mahfilde düşmanlığını suikastlarla ve cinayetlerle ortaya koyan kesimler birdenbire MHP’nin fay hattının üzerinden nasıl da MHP ve Ülkücü sever olduklarını (!) ortaya koyarak yapacaklar yapacaklarını! Bir de bu kesime her türlü lojistik desteği veren ve daha fazlasını verecek olan FETÖ de cabası! 

Maksat MHP ve Ülkücü camia asla devlet yönetiminde ve kadrolarında olmasın olacaksa da kendilerinin belirlediği kesim ve sınırlar dahlinde olsun! Tıpkı DSP, MHP, ANAVATAN koalisyonunda olduğu gibi! Öyleki koalisyon dağılınca da tüm olumsuz faturaların üzerine yükleneceği MHP, bir günah keçisi olsun! 

Gelin biraz hafıza tazeleyelim, ülke ekonomisini bir ajan görevlisi olarak gelip allak bullak eden,Türk siyasetini parçalayarak yapay yapılar oluşmasına sebep olan Kemal Derviş kahraman oldu, ama Sayın Devlet Bahçeli ülkenin nasıl bir uçuruma sürüklendiğini görüp, Bursa’da seçim kararı alıp bu oyunu bozduğu için tu kaka oldu! Alın size bir başka örnek, ‘’Ne yani devlet kadrolarına Ülkücüleri mi doldursaydım’’ diyerek mezhepsel kadrolaşmasını utanmadan masumlaştırmaya çalışan bir Seyfi Oktay örneği! 

Yarından itibaren devam edecek olan süreç ülkemiz, bölgemiz ve dünya için çok ama çok önemli bir süreç! Yeni Türkiye’nin dizaynının başladığı ve bu dizaynın yürek sahibi ehil kadrolar tarafından oluşturulması gereken bir süreç! Bu yeni süreç Musul, Kerkük, Şam dendiğinde, buraları Misak-ı Milli sınırları olarak partisine ve dahi bizlere miras bırakan Gazi Mustafa Kemal Paşa’ya ihanet edercesine ‘’Bizim orada ne işimiz var’’ edepsizliğini dillendirenlerin değil, Musul, Kerkük, Şam benim baba mirasım ve üzerinde yaşayanlar da benim öz be öz kardeşimdir şuuru ile yanan yürek sahiplerinin dizayn etmesi gereken ve inşallah da edeceği bir süreçtir! 

Bu yeniden dizayn edilecek olan Yeni Türkiye mimarlarının ayağına çelme takmak isteyenler her türlü edepsizliklerini ve dahi tezgahlarını ortaya koyacaklardır. Özelikle de MHP ve Ülkücü camia üzerinden ve Pensilvanya, İngiltere, Almanya üzerinden lojistik destek alarak! Bu tezgahlar, bel altı vurmalar da gazete manşetleri, köşe yazarları, televizyon ekranları üzerinden yapılacaktır! 

Bu oyunları ve bu kahpe tezgâhları da, vatan, bayrak, ezan söz konusu olduğunda, candan, anadan, babadan, yardan, serden geçen Ülkücü camia, geçmişten ders alarak, göstereceği feraset ile bozacaktır inşallah!