Ahmet Yenilmez

Ahmet Yenilmez

Kazakistan’dan Nur Muhammed bize sesleniyor!

Avrupa ve Türkiye’deki sanatçı dostlarımla, özellikle de bizim mahalleden sanatçı kardeşlerimle yaptığım konuşmalar neticesinde, canım çok sıkıldı! 

Şu kadarını diyeyim, otuza yakın belediyenin bulunduğu İstanbul’da, özellikle de bizim mahallenin sanatçılarının iftar ve sahur sofralarında aş kaynamıyordu! 

Telefon elimde kalakalmıştım ki, uzaklardan çok uzaklardan bir mesaj aldım ve bugün için yazacaklarımı seçim sonrasına bıraktım! 

Gelen mesajın noktasına virgülüne dokunmadan aynen aktarıyorum: 

 ‘’ Selamun aleykum 

AHMET Abi 

Hayırlı Ramazanlar 

NurMuhammed Kazakistan’dan 

Essalamu aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu!  

Muhterem Türkiyeli Ağabeylerim Kardeşlerim! 

Daha Büyük Türkiye için 

Daha Güçlü Türkiye için  

Biz Büyük Türkiye'de eğitim almış birer Büyük Türkiye'ye misafir (yabancı) öğrenciler olarak kendi ülkemizin ithalat ihtiyaçlarını Büyük Türkiye'ye yönlendirmeye devam ediyoruz. Tek amacımız Büyük Türkiye daha büyük olsun daha güçlü kalsın!  

Bu projeyi başlayalı yaklaşık bir buçuk ay oldu yaklaşık 100 000 Türk Lirasına alışveriş yapmış bulunmaktayız. Müşterilerimizin bu emanetini Türk Kargosuyla taşıdık. Bu sebeple nakliye ücretini de yine Büyük Türkiye'ye kazandırmış olduk ki bu da toplam yaklaşık 300 000 Türk Lirası Türkiye'ye kazandırmış bulunmaktayız sadece bir buçuk ay içerisinde . Bu işi sadece 4-5 arkadaş yapıyoruz. Düşünün daha genişlemeye devam ediyoruz Allah izin verirse...  

Kendi ülkemizdeki müşterilerimizin tüm ihtiyaçlarını Türkiye'den arayıp bulup müşterilerimize sunmaktayız. Türkiye'de Üretimi Türkiye'de üretilmiş olan Türk Malından ülkemizdeki müşterilerimiz çok memnundurlar. Bu sebeple kaliteli üreten ve Türkiye'nin imajını koruyan çok Değerli Üreticilerimi bir kez daha Atayurt Kazakistan'dan tebrik ediyorum.  

Bazı Türk Kardeşlerimiz üretimi Türkiye dışında yaptırıp Türkiye'ye getiriyorlar. Ürünü İstanbul'dan almamıza rağmen ürünün üzerinde 

Made in Vietnam 

Made in Taiwan v.b. 

yazar. Biz bu şekil ürünleri kesinlikle almıyoruz. Biz özellikle Türkiye'de üretilen Türk Malını (altını çiziyorum) Türkiye'de üretilmiş olacak olan malı tercih ediyoruz. Tek sebebi ise o üründen Türk Vatandaşı kardeşlerimizin o ürün sebebi ile maaşlarını aldığı, evdeki çocuklarına ekmek götürdüğü ve vergisi Türk Devletine ödenmiş üründen alım yapıyoruz.  

Özellikle Made in Turkey yazan kaliteli mallardan alım yapıyoruz.  

A'dan -Z'ye kadar hertürlü tekstil, ayakkabı, halı, makineler, fabrikalar, v.b. hertürlü üründen alım yapıyoruz. Daha yeni başladık.  Başlangıcımız bereketli oldu elhamdu lillah.  Bununla birlikte ülkelerimiz gelişmekte olan ülkeler arasında olduğu için ülkemizde tıp alanında teknolojik anlamda bazı eksiklikler bulunmaktadır. Vatandaşlarımızın başka ülke değil da Türkiye'de tedavi görmesini istiyoruz. Vatandaşlarımızı muayene,  tedavi ve ameliyat olması için Türkiye'ye yönlendiriyoruz. Kendi ülkemizdeki vatandaşımız ister istemez yurtdışında tedavi görecek.   Milyonlarca dolar başka ülkeye neden gitsin ki. Bu milyonlar doları Büyük Türkiye kazansın istiyoruz. Biz burada hastalarımıza anlatıyoruz: 

Türk İnsanı Müslümandır Dürüsttür. Özellikle Türk Doktorları kaliteli ve uluslararası tecrübeye sahip diye anlatıyoruz. Siz Türkiye'deki kardeşlerimizden istediğimiz destek ise sadece bizleri sosyal medyadaki hesabımızdan bizleri takip etmenizdir. 

Aşağıda İnstagram uzantıları bulunmaktadır. O uzantıya tıklayarak bizleri devamlı takip etmeniz ve beğeni tuşuna basmanız bizim için destek olacaktır. 

Bu mesajı okuduktan sonra tüm gruplara ve arkadaşlarınıza paylaşmanizi rica ediyoruz. 

Aman bu mesajı başkalara göndermeyi unutmayınız! 

Basta ne dedik 

Daha Güçlü Türkiye için 

Daha Büyük Türkiye için 

bu mesajı kopyalayınız ve diğer grup ve arkadaşlarınıza yapıştır yapmayı yani göndermeyi AMAN unutmayasınız. 

Dikkat ediniz lütfen: 

Aşağıda iki ayrı Instagram hesabı var: 

Biri ticaret 

İkinci sağlık turizmi için.  

İkisini de her zaman takip etmeniz ve her iki hesaba geçici olarak değil daimi yazılmanız ve beğeni tuşuna basmanız bizim için destek olacaktır. 

1. Ticaret için olan 

Instagram adı: 

turkey_online_business 

Uzantısı 

https://instagram.com/p/Bv-zoFggJeP/ 

2. Sağlık Turizmi için olanı Instagramdaki Adımız: 

sapar.online 

Uzantısı: 

https://instagram.com/p/BwPl7RSAiWQ/ 

Sağlık Turizmi websitemiz: 

www.sapar.online 

Bu arada 

Üretimini Türkiye'de yapmakta olan Türkiye Vatandaşı üreticilerime sesleniyorum!!! 

Ürünlerinizin kısa 1-2 sayfa olabilecek şekilde jpeg formatında Rusça ve İngilizce anlatımlı 1-2 resim halinde bana göndermenizi istirham ediyorum. Buralarda reklamını yapalım daha sonra müşterilerimiz isterlerse ürününüzün satışını birlikte gerçekleştireceğiz Allah izin verirse... Biz sadece Kazakistan ve Kırgızistan için alım yapmıyoruz, başka ülkedeki arkadaşlarıma da ulaşıp onlara da Türkiye'den Türkiye'de üretilmiş Türk Malını almasını sağlayacağız Allah izin verirse.” Bugün için tasarladıklarımı iyi ki de yazmamışım! Büyük Türkiye’nin evladı Nur Muhammed’i okuyunca anladım ki, bizim şikayet etmeye hiç hakkımız yokmuş!