Memiş Hoca Memişce

Memiş Hoca Memişce

[email protected]

Önce halkı canlı kalkan yapan PKK'lı teröristleri eleştirin!

Son aylarda valilikler Güneydoğu'da bazı il ve ilçeleri  PKK'lı teröristlerden temizlemek için sokağa çıkma yasağı uyguluyor. Allah'a çok şükür güvenlik güçleri bu operasyonlarda başarılıda oluyorlar. Diyarbakır'ın bazı ilçelerinden sonra şimdi, Mardin'in Nusaybin ilçesini teröristlerden temizlemek için sokağa çıkma yasağı uygulanıyor. Güvenlik güçleri bir yandan Nusaybin'de teröristlerin cadde ve sokaklarda açtıkları hendekleri kapatırken, diğer yandan ilçede hasta olan vatandaşları hastaneye taşımaya çalışıyor. Ancak her zaman yaptıkları gibi yine PKK'lı teröristler hasta taşıyan ambulanslara ve güvenlik güçlerine uzun namlulu silahlarla saldırmakta. Bu operasyonlar sürerken HDP'liler efendim biran önce  sokağa çıkma yasağı ve PKK'lı teröristlere yapılan oparasyonlar dursun diyor. 

Vah vah diyecek değilim 

Bu operasyonlar yanlış ve insan haklarına aykırıdır, ilçelerde vatandaşlar zarar görüyor demekteler. Hatta bazı HDP'li milletvekilleri bu operasyonların durması için açlık grevine başlayacaklarmış. Ne yapalım başlasınlar, vah vah diyecek değilim. Hiç de üzülmem. Şimdi ilçede vatandaşlar zarar görür, oparasyonları hemen durdurun diyen HDP'lilere soruyorum. İl ve ilçelerde vatandaşın arasında PKK'lı teröristlerin ne işi var? Bu teröristler neden halkın içine yayılıp asker ve polisimizi hatta vatandaşı şehit ediyor? Halkın içine yayılarak adeta halkı canlı kalkan yapan PKK terör örgütünü eleştirmeniz gerekirken, utanmadan operasyonlar dursun diyorsunuz.  Ya Allah aşkına samimi olun. Bir yandan bölge halkının hakkını savunduğunuzu söyleyeceksiniz diğer yandan bu halkın güvenliğini tehlikeye atacaksınız. Ne işleri var bu teröristlerin halkın arasında. Önce bunu eleştirseniz ya. Asıl amacınız belli, güya aklınızca bölge halkı ile devleti yani güvenlik güçlerini karşı karşıya getirmek istiyorsunuz. Merak etmeyin bölge halkı artık kimin ne olduğunu öğrendi ve yavaş yavaş tavrını ortaya koymaya başladı. 

Gücünüz yetiyorsa müdahale edin

Şimdi hem güneydoğu halkından, hem de güvenlik güçlerinden darbe yiyince, efendim hatalar yapılmış olabilir, yeniden çözüm sürecine başlayalım diyorsunuz. Yok yok hükümetin yerinde ben olsam kesinlikle tekrar çözüm süreci ve barış görüşmelerine başlamam. Çünkü bunlar devletin, hükümetin, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın iyi niyetini istismar ettiler. PKK'lı teröristler bu süreç boyunca il ve ilçeleri adeta mühimmat deposuna çevirdiler. İşte Güneydoğu'da bazı ilçelerde sokağa çıkma yasağı uygulanıyorsa bu pisliklerin temizlenmesi için uygulanıyor. Halkın huzuru ve güvenliği için uygulanıyor. HDP'lilere diyorum ki "Bırakın teröristlere destek vermeyi, o PKK'lı teröristlerin halkın içine sızarak halkı canlı kalkan yapmasını  eleştirin ve gücünüz yetiyorsa müdahale edin." Ne diyeyim. CANABI ALLAH GÜVENLiK GÜÇLERİMİZE SABIR VE GÜÇ VERSİN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN. ALLAH ÜLKEMİZ ÜZERİNDE KİM PİS OYUNLARIN İÇİNDE İSE ONLARI HALAK ETSİN.