Memiş Hoca Memişce

Memiş Hoca Memişce

[email protected]

Şerefsizce katlediyorlar !

Kendi içimizde siyasi çekişmeler ve terör belası ile boğuşurken, diğer tarafta İsrail'in Filistinli kardeşlerimize yaptıkları zulümlerin farkında değiliz. Son bir ayda İsrail askerleri 50'den fazla Filistinli' yi öldürdü ve halen öldürmeye devam ediyor. Filistin'de yaşanan bu katliamlara, hiç bir dünya ülkesinden İsrail'e 'Dur ne yapıyorsun?' tepkisi gelmiyor. Zaten gelemez de! Kim diyecek? Yani Amerika, İngiltere, Avrupa veya Arap ülkeleri mi İsrail'e dur diyecek? Bu mümkün değil. Zaten İsrail'in yaptığı zulümleri ve katliamları bu ülkeler desteklemekte. Haber bültenlerini izlerken Yahudi bir yerleşimci, Filistinli bir kızı sebepsiz yere sırf Filistinli olduğu için öldürmüş. Olay yerine gelen İsrail askerleri, elindeki silahla sevinç gösterisi yapan bu katil Yahudi genci tutuklaması gerekirken, ellerindeki silahı yerde ölmüş kızın üzerine doğrultup, gülerek sohbet ediyorlardı.  

İNSANLIKTAN ÇIKMIŞLAR

Şimdi ben bunlara şerefsizler, adiler demiyim ne diyeyim? Allah aşkına bunların hiç mi merhamet duygusu yok? Hiç mi insanlıktan nasibini almamışlar? Gerçi bunlar İnsanlıktan nasibini almış olsalardı geçmişte peygamberine ihanet etmezlerdi. Peygamberine ihanet eden kavimden ne hayır gelir ki? Alçaklar, utanmadan yaptıkları katliamlarla övünüp, şov yapıyorlar. İsrail hükumeti yaptıkları katliamları dünyaya haklı göstermek için, efendim "Filistinliler bıçaklarla Yahudiler'e saldırıyor" yalanını yaymaktalar! Tabi dünyada yayın yapan çoğu sosyalmedya gazete ve televizyonlar Yahudiler'in elinde olduğu için istedikleri gibi propagandayı yapıyorlar. Hadi diyelim ki kendilerini bir şekilde savunmak için Filistinliler'in elinde bıçak var diyelim. Bu normal değil mi? Peki İsrail yıllardır Filistinli masum insanları en ağır silahlarla, füzelerle, savaş uçaklarıyla üzerlerine bomba yağdırarak öldürmüyor mu?  

ÜÇÜNCÜ İNTİFADA BAŞLAYACAK 

Öldürüyor ve halende öldürmeye devam ediyor. Ne diyeyim Allah bu vicdansızları helak etsin. Sevgili okuyucularım ,öyle gözüküyor ki İsrail 3'üncü intifaya başlayacak gibi. İsrail askerlerinin yavaştan, yavaştan katliamlara başlaması bunu gösteriyor. Ne yapalım koskoca dünya ülkeleri bu katliama seyirci kalırken, bizlerin elinden sadece Filistinli Müslüman kardeşlerimize dua etmek geliyor. Günümüzde Müslümanlar birbirini öldürürken, birbirinin canlı canlı kafasını keserken, inancımızda ve dini yaşantımızda samimi olamıyorsak işte o zaman İsrail'e çok fazla kızamıyorrum. ALLAH'IM ÖNCE BİZ MÜSLÜMANLAR'A GERÇEK İMANI VE AMEL ETMEYİ NASİP ETSİN. ALLAH DÜNYADA YAŞAYAN TÜM MÜSLÜMANLAR'A ÖNCE ŞUUR ARDINDAN İSE BİRLİK VE BERABERLİK NASİP ETSİN. ALLAH FİLİSTİNLİ KARDEŞLERİMİZİ BİR AN ÖNCE İSRAİL ZULMÜNDEN KURTARSIN.