Ahmet Yenilmez

Ahmet Yenilmez

Ne oluyor? 

Bir yanda vatan toprağına haçlı tetikçileri saldırmış, camiler, hastaneler, haneler bile saldırı altında! 
Dağdaki, silahla konuşuyor; Meclis'teki, ağlayarak devletin askerine, ümmete, kurşun ile bomba ile saldırıya geçmiş Marksist-Leninist (üstelik Ateist) yaralı teröristler için ağlayarak medet diliyor! 

Tamam, bunları tanıyoruz, tanıyoruz da! Peki, şuna ne demeli,  ‘’Hepimiz Kardeşiz’’ şarkısı ile sempati toplayıp, devletin en üst makamları tarafından taltif gören biri, taltif edildiği o devlete, “Seri Katil” diyor! Adındaki kızıllığı aldığı emirle ortaya çıkaran Mahsun Kırmızıgül’ün gerçek yüzü ortaya çıktı. Ne menem olduğunu da yıllarca haykırdım, ama dinletemedim! Hadi ona da, aslına rücu etti, diyelim! 

Ben ve benim gibi birçok ülkücünün çok yakından tanıdığı, 12 Eylül 1980 sonrası ilk tahliyelerden olup, Doğan Yayın Grubu'na girdiği andan itibaren, yazdığı sütunları, konuştuğu ekranları, C5’lerde işkencenin altında inleyen ülkücülerin feryadına kapatan, Ne zaman ki MHP veya BBP'nin hükümetlere etkisi olduğunda eski MHP'li olduğunu hatırlayan, Taha Akyol’u tecrübeyle tanıyoruz da!... 
Büyüğümüz, Sayın Bülent Arınç Bey'e, ne diyeceğiz? 

Şahsen bendeniz, sizi 12 Eylül mazlumlarını savunmak için geldiğiniz davaların mahkeme koridorlarında sevdim. Biz sizi mazlumun ve masumun davalarında tanıdık. 

‘’Cübbemi giyip mahkemeye koşmayı düşünüyorum’’ diyorsunuz! Kimi savunacaksınız değerli büyüğümüz? 

Şu anda hendeklere bomba saklayıp sabileri yetim bırakan, eli kanlı haçlı tetikçisi, ateist katillere vicdanınızda yer yok bilirdik! Ki 12 yıldır bizzat hükümetin ikinci adamı olup, Marksist- Leninist örgüt ile süreçlerin bizzat en tepesinde takipçi olup, özelikle son yaşadığımızın adının basit bir terör olayı olmadığını, bizzat vatanın bölünmesi parçalanması olduğunu, 100 yıl öncesinde nasıl Çanakkale’de cephe açılıp Osmanlı’yı Çanakkale’de oyalayıp, aşağıda Osmanlı coğrafyasını paylaşıp, paylaşım bittiğinde de bir sabah çekip gittilerse, bu son dönem yaşananların da yeni paylaşımlarda, yeni devletçiklerin çıkarılması olduğunu, sizden başka kim daha iyi bilebilir, Allah aşkına! 

‘’HDP’yi daha da güçlendirip muhatap almalıyız’’ diyorsunuz! Eli kanlı Stalinist, ateist, haçlı tetikçisi terör örgütünün papağanı, HDP’yi mi? Müslüman Kürt’leri evlerinin bodrumuna hapsedip, açlığa mahkum edip, devlete, askere kurşun yağdırıp, tonlarca bombalarla şehit eden eşkıya sıkışınca, ‘’25 yaralı insan ölecek’’ diyerek, Meclis'in kürsüsünde yüzsüzleşen, Osman Baydemir’i mi? 

7 Haziran ve akabinde 1 Kasım seçimlerinde STV, BUGÜN ve CNN TÜRK televizyonlarını izlemediniz mi sevgili büyüğüm? Selahaddin Demirtaş ne zamandan beri şakirt oldu? Bu ülkede “Şaki” ile “Şakirt”i karıştırmayacak biri varsa, o da sizsiniz! 

‘’Cübbemi giyip mahkemeye koşmayı düşünüyorum!’’ diyorsunuz. Kimi, neyi savunacaksınız? 
Bayırbucak’a giden tırları gammazlayanları mı? Bendenizin de yıllardır Bank Asya’da hesabım oldu, kimse de benim kapıma dayanıp, beni içeri almadı! 

Bayırbucak’dan, Türkmen Dağı'ndan bir yiğidi yolculadık Fatih Camii'nden, İbrahim Küçük’ü! Şehidimizi daha yeni toprağa vermişken bu size yakıştı mı, Sayın büyüğümüz? 

İnternet âleminde, Bayırbucak’da, Türkmen Dağı’nda savaşan yiğitlerin, videoları dolaşıyor seyrettiniz mi acaba? 

“Ne olur bize, gece görüşlü termal kameralar, yollayın, uçaklara karşı kalaşnikof ile savunma yapamıyoruz, bize silah yollayın” diye feryat ediyor, Türkmen dağlarında yiğitler! Seyretmediyseniz bir an önce seyredin, ondan sonra cübbenizi giyip, mahkemeye koşun. 
19 Aralık 2009 tarihi geldi aklıma!  Bu tarihi asla unutamıyorum, nasıl unutabilirim ki, siz değerli büyüğüme suikast girişiminde bulunulmuştu! Akabinde binlerce yıllık geçmişe sahip bir devletin beynine, kozmik odaya operasyon yapılmıştı! 
Sebep: Bülent Arınç’a, suikast girişimi. Tamam, siz çok kıymetli bir kişisiniz, hürmetimiz de kıymetinizdendir zaten. 

Bu ülkede Eşref Bitlis de şehit edildi, Başbakanlık, Bakanlık yapanlar da şehit edildi, binlerce yıllık geçmişe sahip devletimizin beynine girilmedi! Hadi girilmeye karar verilmişti diyelim, neden bu isim, Bülent Arınç ismi seçildi! Binlerce yıllık geçmişe sahip devletimizin beyni olan kozmik odaya, sizin tırnağınıza zarar gelmemişken (Allah size sevdiklerinizle iki cihanda sağlıklı huzurlu bir ömür nasip etsin) neden girildi? Sahi ne oldu o dava? 

Dün akşam, Doğan Medya'nın devşirme isimli kanalı, CNN’de çok yakinen tanıdığımız Taha Akyol Bey ile sizi seyrederken, hadi Sayın Taha Akyol Bey bendenizi şaşırtmadı da, değerli büyüğümüz Sayın Bülent Arınç Bey, sizi dinlerken kulaklarıma inanamadım! 
Allah aşkına bize ne oldu ve neler oluyor anlatın? Yoksa ben de dâhil, sizi yürekten seven milyonlarca kişi kendisini çok kötü hissediyor!