2020 AÖF kayıt yenileme tarihleri burada

Final sınavlarından sonra ara tatilde çıkan öğrenciler kayıt yenileme dönemini kaçırmak istemiyor. Öğrenciler AÖF kayıt yenileme işlemlerini ne zaman ve nasıl yapacaklarını araştırıyorlar. AÖF kayıt yenileme işlemleri ile ilgili bilgiler haberimizde.

Haberin Eklenme Tarihi: 28.01.2020 08:55:00 - Güncelleme Tarihi: 29.01.2020 11:50:00
ABONE OL

AÖF öğrencileri şimdi gözlerini AÖF kayıt yenileme dönemine çevirdi. Öğrenciler AÖF kayıt yenileme işlemlerini ne zaman ve nasıl yapacaklarını öğrenmek istiyor. 2020 AÖF kayıt yenileme tarihleri ve 2020 AÖF kayıt yenileme işlemleri ile ilgili bilgiler haberimizde..

AÖF KAYIT YENİLEME TARİHLERİ

Bahar Dönemi Kayıt Yenileme Başlangıç tarihi: 17 Şubat 2020 
Bahar Dönemi Kayıt Yenileme Bitiş tarhi: 28 Şubat 2020

AÖF KAYIT YENİLEME NASIL YAPILIR?

AÖF kayıt yenileme işlemi AÖF'ün kayıt otomasyonu üzerinden yapılıyor. AÖF kayıt yenileme ücretinin bankaya yatırılması ile işlem yapılabiliyor. Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinde kayıtlı öğrencileri Bahar Döneminde ders seçim (ekle-sil) işlemini sistemden yapabilirler.

Kayıt yenileme işlemleri, aof.anadolu.edu.tr adresi Kayıt Otomasyonu bağlantısı Kayıt Yenileme linkinden yapılacaktır. Öğrenciler ödeyecekleri kayıt yenileme tutarını, aof.anadolu.edu.tr adresi Kayıt Otomasyonu bağlantısı Kayıt Yenileme linkinden öğrenerek onaylayacaklar ve ödeme bilgilerinin oluşmasını sağlayacaklardır. Bu işlemi yapmayan öğrencilerin ödeme bilgisi oluşmaz.