Peşin ödeyene yüzde 24 indirim

Borcunu erken ödeyip tapusuna hemen sahip olmak isteyenler için, TOKİ’nin düzenlediği yüzde 24 indirim kampanyasına başvurular yarın başlıyor. 

Haberin Eklenme Tarihi: 20.09.2018 00:00:00 - Güncelleme Tarihi: 20.09.2018 00:00:00
ABONE OL

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) borcunu erken kapatıp tapusunu almak isteyen konut ve işyeri alıcıları için düzenlediği indirim kampanyasının bu sene ikincisini devreye alıyor. Vatandaşlardan gelen yoğun talep dolayısıyla ikincisi düzenlenecek kampanyada indirim oranı yüzde 24 olacak. 

BAŞVURULAR YARIN

Yüzde 20 olan indirim oranını yarın başlayacak kampanyada yüzde 24'e çıkardıklarını vurgulayan TOKİ Başkanı Ergün Turan, “Kampanyadan yararlanmak isteyen konut ve işyeri alıcıları 21 Eylül-18 Ekim döneminde ilgili bankaya başvuruda bulunabilecek. Kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşlarımızın son başvuru tarihine kadar başvurularını yapması gerekir” dedi. 

ŞARTLAR NELER? 

Başvuru yapacakların TOKİ'ye ödemekle yükümlü oldukları aidat, emlak vergisi gibi herhangi bir borcunun bulunmaması gerekiyor. Ayrıca kampanyadan, satışları 2017'nin haziran sonuna kadar gerçekleştirilmiş ve geri ödeme taksiti bu tarihe kadar başlamış olanlar faydalanabilecek. Turan, kampanyadan yaklaşık 192 bin konut ve işyeri alıcısının yararlanacağını söyledi.