"Sayın Kılıçdaroğlu'na soruyorum 'Sizin elinizde YSK'nin elinde olmayan hangi bilgi var?"

Adalet Bakanı Bozdağ, "Adalet Bakanı olarak soruyorum Sayın Kılıçdaroğlu'na, 'Sizin elinizde YSK'nin elinde olmayan hangi bilgi var? Size bu bilgileri kim servis etti, nereden aldınız? Meşru bir yoldan almadığınız açık." dedi.

Haberin Eklenme Tarihi: 13.08.2022 16:15:00 - Güncelleme Tarihi: 13.08.2022 16:15:00
ABONE OL

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, CHP'nin seçmen listeleri iddialarına ilişkin, "Adalet Bakanı olarak soruyorum Sayın Kılıçdaroğlu'na, 'Sizin elinizde YSK'nin elinde olmayan hangi bilgi var? Size bu bilgileri kim servis etti, nereden aldınız? Meşru bir yoldan almadığınız açık." dedi.

Bozdağ, Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinde yapımı tamamlan bazı yatırım ve hizmetlerin toplu açılış törenindeki konuşmasında, AK Parti'nin 2002'de iktidara gelmesinin ardından Türkiye'nin dört bir yanının kısa sürede şantiyeye döndüğünü, geceyi gündüze katarak eser üretmek için ter döktüklerini anlattı.

Ulaşımda, eğitimde, sağlıkta ve çok sayıda alanda büyük yatırımların yapıldığını dile getiren Bozdağ, Türkiye'nin bütün illerinin üniversite şehrine dönüştürüldüğünü kaydetti.

Türkiye'nin şehir hastaneleriyle tanıştırıldığını aktaran Bozdağ, Türkiye'nin sağlık sisteminin dünyanın en iyilerinden biri haline geldiğini dile getirdi.

Hicri yılın ilk ayı muharrem ayında bulunulduğunu hatırlatan Bozdağ, bu ayın kutsal bir ay olduğunu belirtti.

Bakan Bozdağ, cemevlerine yönelik saldırılara ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, Türkiye'nin dört bir yanında Alevi ve Sünni vatandaşların her birinin arasında büyük bir sevgi ve saygı bağının bulunduğunu söyledi.

"CEMEVİ DE BİZİMDİR, CAMİ DE BİZİMDİR"

Alevilerin, Sünnilerin Türkiye'nin gücü ve zenginliği olduğuna işaret eden Bozdağ, şöyle devam etti:

Hüseyin Gazi Cemevi'ni ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün "Hacı Bektaş Veli'nin Hakk'a Yürüyüşünün 751. Yıl Dönümü Anma Programı'na" katılacağını ifade eden Bozdağ, bunların son derece anlamlı olduğunu vurguladı.

Bekir Bozdağ, "Bunu da sabote etmek için, farklı yerlere çekmek için bir gayretin içerisinde olanları görüyoruz. Bu ülkenin Cumhurbaşkanı vatandaşlarının yanına gidiyor, onlarla beraber oluyor, onlarla lokma paylaşıyor, onları dinliyor, onların dertleriyle dertleşiyor. Bundan kıymetli bir şey olabilir mi? Olamaz. Bundan fevkalade rahatsız olanların bulunduğunu görüyoruz. Şunu herkesin bilmesi lazım, biz milletimizin birliğini, dirliğini, kardeşliğini, hukukunu ayakta tutmaya, bunları bozmak isteyen her türlü şer odağının karşısında durmaya, her türlü hesabı dün olduğu gibi bugün de yarın da bozmaya devam edeceğiz. Türkiye'nin yolunu hiçbir kirli hesap kapatamayacaktır." diye konuştu.

"SİZ FİŞLEME Mİ YAPIYORSUNUZ?"

Muhalefetin seçim güvenliği tartışmaları başlattığını ifade eden Bozdaği, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Bizim elimizdeki seçmen bilgileri YSK'nin elinde yok." açıklamasına tepki gösterdi.

Seçimi kaybedeceğini anlayan muhalefetin şimdiden mazeret hazırladığını söyleyen Bozdağ, şöyle konuştu:

Türkiye'nin, 21 yıllık AK Parti varlığında ve 20 yıllık AK Parti iktidarında yasakları kaldırdığını, tarihi reformlara imza attığını söyleyen Bakan Bozdağ, bu dönemde büyük başarılara imza atıldığını belirtti.

AK Parti'nin Türk milletine hep kazandırdığını kaydeden Bozdağ, şöyle devam etti:

Bekir Bozdağ, 20 yıllık tecrübeyle bütün olumsuzlukları yenmeyi başaran AK Parti iktidarının küresel etkilerden, savaştan, pandemiden, başka nedenlerden kaynaklanan bu tür saldırıları da başarıyla atlatacak güçte olduğunu aktardı.

Sorunu yine AK Parti'nin çözeceğini ifade eden Bozdağ, "Ekonomideki sıkıntıyı kaldıracak yine AK Parti'dir. Çünkü bu kadro, dün yaptı, şimdi yapıyor, yarın da yapacaktır." dedi.

Türkiye'nin gücünün, siyasi istikrar, güçlü iktidar, iyi yönetim ve güven ortamından kaynakladığının altını çizen Bozdağ, bunların bulunmadığı bir ülkede hiçbir şeyin olmayacağını kaydetti.

"ESKİ TÜRKİYE'Yİ YENİ DİYE VADEDİYORLAR"

Bekir Bozdağ, birlik, dirlik, siyasi istikrar ve güçlü iktidarın en büyük hazine olduğunu ifade ederek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Türkiye'nin şaha kalktığını dile getirdi.

Bozdağ, sözlerini şöyle sürdürdü:

"ESKİ TÜRKİYE'NİN NERESİ GÜZELMİŞ?"

Muhalefeti eleştiren Bakan Bozdağ, muhalefetin yeni bir söz söylemediğini, eskiyi tekrarladığını ifade ederek, "Eski Türkiye'yi 'yeni' diye vadediyorlar. Eski Türkiye'nin neresi güzelmiş? Yeni söylediği bir şey yok. Bana hangi şeyi vadediyorsun? Yok. Bol keseden, 'şunu, bunu yapacağım' diye vaatler yapıyorlar." diye konuştu.

Yeni söz söyleyenin, umudu ayakta tutanın AK Parti ve Cumhur İttifakı olduğunu, muhalefetin geleceğe dair hiçbir şey dile getiremediğini anlatan Bozdağ, "Daha kimi cumhurbaşkanı adayı yapacakları, bunun ismini yedili masa daha tartışmaya açmaya cesaret gösteremedi. Bunlar, bir saat sonrasını konuşmaya korkan insanlar. Türkiye'nin 5 yıl, 10 yıl, 20 yıl sonrasını hayal edip, projelendirip adım atabilirler mi? Yapamazlar. Onun için geleceği kuracak yine bu kadrodur." değerlendirmesini yaptı.

Bakan Bozdağ, konuşmasının ardından Kredi ve Yurtlar Kurumu Erkek Öğrenci Yurdu, İlçe Jandarma Komutanlığı binası, Kazım Karabekir Fen Lisesi, İlçe Sağlık Müdürlüğü ile Aile ve Sosyal Hizmetler İlçe Müdürlüğü hizmet binalarının açılış kurdelelerini kesti.

Programa, Yozgat Valisi Ziya Polat, AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, Akdağmadeni Belediye Başkanı Nezih Yalçın, AK Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer, AK Parti Akdağmadeni İlçe Başkanı Adem Darımla ve çok sayıda vatandaş katıldı.