CHP'li Erdoğdu'nun skandal sözlerine tepki!

CHP'li Aykut Erdoğdu'nun Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik skandal sözlerine tepkiler çığ gibi büyüdü. Erdoğdu'nun ifadelerine tepki gösteren AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Cumhurbaşkanımızı yargılamaktan bahsedenlerin katliamcı niyetini biliyoruz. Milletimiz bunlara her zaman cevabını verdi. Ve vermeye devam ediyor." ifadelerini kullandı. Konuya ilişkin İletişim Başkanı Fahrettin Altun yaptığı paylaşımda, "Milletin öz evlatları sizin tüm ahlaksız tehditlerinize, yalanlarınıza, iftiralarınıza ve 5. kol faaliyetlerinize rağmen milletimize hizmet etmeye devam edecektir." ifadelerini kullandı.

Haberin Eklenme Tarihi: 5.05.2021 08:05:00 - Güncelleme Tarihi: 5.05.2021 08:14:00
ABONE OL

Daha önce hükümet yetkililerini TRT'den canlı yayında yargılayacaklarını ifade eden CHP'li Aykut Erdoğdu'nun, bu kez de Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik skandal ifadelere imza atmasına tepkiler gecikmedi.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabı Twitter'dan açıklama yapan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Erdoğdu'nun skandal ifadelerine tepki göstererek şunları kaydetti:

"TEHDİTLERE PABUÇ BIRAKACAK DEĞİLİZ"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Twitter hesabından CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sözlerine ilişkin açıklama yaptı.

"Ateş olsa cirmi kadar yer yakacak olan sözde siyasetçilerin Cumhurbaşkanımızı yargılama tehditlerine pabuç bırakacak değiliz. Daha önce de iktidarımızı TRT'den canlı olarak yargılayacaklarını söylemişlerdi." ifadesini kullanan Hamza Dağ, 27 Mayıs zihniyetinin devri sabık yaratma hayallerinin hala çok diri olduğunu belirtti.

Dağ, şunları kaydetti:

"HAKİKATİ HER DUYDUĞUNUZDA ŞİRAZENİZ BİRAZ DAHA KAYIYOR"

İletişim Başkanı Fahrettin Altun konuya ilişkin olarak, "Milletin öz evlatları sizin tüm ahlaksız tehditlerinize, yalanlarınıza, iftiralarınıza ve 5. kol faaliyetlerinize rağmen milletimize hizmet etmeye devam edecektir." ifadelerini kullandı.

Altun paylaşımının devamında şu ifadelere yer verdi:

"Yıllardır yaptıkları tek şey, aziz milletimizin temsilcilerini idam sehpasıyla tehdit etmek olan zihniyetin mensubu olan bir siyasetçi bugün, Cumhurbaşkanımıza, yol arkadaşlarına ve devletimize hizmet eden bürokratlarımıza hezeyan dolu ifadelerle saldırmış."

"Siyasi hayatı boyunca aziz milletimize hizmetkâr olmayı kendine şiar edinen, Türkiye'yi muasır medeniyetler seviyesine çıkaran, ekonomiden eğitime, sağlıktan tarıma kadar her alanda ülkemize çağ atlatan Recep Tayyip Erdoğan, sizin hadsiz ve ahlaksız tehditlerinize prim vermez."

"Yıllardan beri söylediğiniz her söz, attığınız her iftira, uydurduğunuz her yalan, yaratmaya çalıştığınız her "sahte mağduriyet" belli bir planın parçası. Hakikat yüzünüze her çarptığında daha da hırçınlaşıyorsunuz. Hakikati her duyduğunuzda şirazeniz biraz daha kayıyor."

Aziz milletimiz kendisine hizmet eden evlatlarını dün olduğu gibi bugün ve yarın da bağrına basacaktır. Milletin öz evlatları da sizin tüm ahlaksız tehditlerinize, yalanlarınıza, iftiralarınıza ve 5. kol faaliyetlerinize rağmen milletimize hizmet etmeye devam edecektir.