Avrupa'da cesur bir kalem! Başkan Erdoğan'a övgü dolu sözler!

Arnavut gazeteci yazar Anisa Bahiti, Avrupa'da ve Avrupa medyasında bir süredir büyük bir "anti Erdoğan histerisi" başladığının altını çizerek, "AB'nin artık suçu kendisinde görmesinin zamanı gelmedi mi?" şeklinde düşünmeye sevk etti.

Haberin Eklenme Tarihi: 1.11.2020 13:13:00 - Güncelleme Tarihi: 1.11.2020 13:15:00
ABONE OL

Arnavut gazeteci yazar Anisa Bahiti, Avrupa’da ve Avrupa medyasında bir süredir büyük bir "anti Erdoğan histerisi" başladığının altını çizerek, Avrupa’da ve Avrupa medyasında bir süredir büyük bir "anti Erdoğan histerisi" başladığını vurgulayarak, "AB’nin artık suçu kendisinde görmesinin zamanı gelmedi mi?" şeklinde düşünmeye sevk etti.

Avrupa’da ve Avrupa medyasında bir süredir büyük bir "anti Erdoğan histerisi" başladığını vurgulayarak şu ifadelerde bulundu:

Bahiti ayrıca, bir suçlunun Tunus’tan kalkıp İtalya makamlarına sığınmasının ardından Fransa’nın Nice bölgesinde masum insanları öldürse bile kamudaki tartışma konusunun "Erdoğan ve onun pan-İslamcılığı" olduğunun altını çizdi.

Yazısında, "Ancak gerçek nasıl?" sorusunu soran Bahiti, şöyle devam etti:

"AB'NİN ARTIK SUÇU KENDİSİNDE GÖRMESİNİN ZAMANI GELMEDİ Mİ?"

"Türkiye’nin Güney Akdeniz ve Karadeniz’de en büyük bölgesel güç olduğunu ve ekonomik, turizm ve askeri anlamda bir süper güce dönüştüğünü" vurgulayan Bahiti, "Ancak AB ülkelerinin siyasi söyleminde, onların her iç başarısızlığının faturası Erdoğan’ın 'gücüne' kesiliyor. Bu Hollanda, Almanya, Fransa, Yunanistan, İtalya ve diğerlerinde oluyor." ifadelerini kullandı.

2014-2015 döneminde AB’nin zoraki 1 milyon göçmen kabul ettiğini, Türkiye’nin ise yıllardır ülkede 5 milyon göçmen barındırdığının altını çizen Bahiti, şu değerlendirmede bulundu: