Bakan Soylu: PKK ile mücadelede sona yaklaştık

Türkiye'nin terörle mücadelesine ilişkin açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Soylu "PKK ile mücadelede neredeyse sona yaklaştık. Şehirden tamamen sildiğimiz PKK'yı kırsalda da mağaraların içine tıktık" dedi.

Haberin Eklenme Tarihi: 31.12.2018 10:32:00 - Güncelleme Tarihi: 31.12.2018 15:43:00
ABONE OL

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ” PKK ile mücadelede neredeyse sona yaklaştık. Şehirden tamamen sildiğimiz PKK’yı kırsalda da mağaraların içine tıktık” dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mamak Belediyesi Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen “Elmadağ Şehit Mustafa Büyükpoyraz Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğü 22. Dönem POMEM Mezuniyet Töreni”ne katıldı.

İçişleri Bakanı Soylu'dan trafik cezası açıklaması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, trafik cezalarından gelen paranın nereye gittiğine ilişkin değerlendirmede bulundu.

Trafik cezalarının kullanım alanı ve Hazine ve Maliye Bakanlığı bütçesine gittiğine ilişkin tartışmalara, İçişleri bakanı Süleyman Soylu'dan en net açıklama geldi.

İçişleri Bakanı Soylu, cezaların maliye büttçesine gitmediğini sosyal projelere destek olmak için Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetle Bakanlığı'na verildiğini belirtti.

AİLE BAKANLIĞI BÜTÇESİNE GİDİYOR

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu "Trafik cezalarından gelen paralar Maliye'ye gitmiyor. Birtakım tezviratlar yapıyorlar... " dedi.

Bakan Soylu, buradan elde edilen gelirin kullanımının Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na verildiğini belirtirken ,"Bu trafik cezalarından gelen paralar Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın sosyal bütçesine gidiyor ve oradan da fakir fukaraya dağılıyor." açıklamasını yaptı.

AA