Başkan Erdoğan sağlık çalışanlarıyla iftar yaptı

Başkan Erdoğan, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile birlikte sağlık çalışanlarıyla iftarda buluştu. Başkan Erdoğan, salgın ile mücadele sırasında hayatını kaybeden sağlık çalışanlarına ilişkin, "İnanıyorum ki sevgili Peygamberimiz'e inşallah komşu olacaklardır. Çünkü onlar bu mücadeleyi bunun için verdiler." dedi.

Haberin Eklenme Tarihi: 24.04.2021 21:25:00 - Güncelleme Tarihi: 24.04.2021 22:41:00
ABONE OL

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, sağlık çalışanlarının yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını süresinde hiçbir şeyden yılmadıklarını, hiçbir şeyden kaçınmadıklarını belirterek, "Gerek hastanelerde gerek evlerdeki müdahalelere varıncaya kadar yoğun bir çalışmanın içerisinde oldular. Bu çalışmalar esnasında da tabii bazı bulaşlar oldu, şu oldu, vesaire ama onlar yılmadan, usanmadan bu mücadelelerini sürdürdüler. Ben tüm ölen sağlıkçı kardeşlerime Allah'tan rahmet diliyorum." dedi.

Başkan Erdoğan, Selimiye Mahallesi'ndeki Üsküdar İlçe Sağlık Müdürlüğünde sağlık çalışanlarıyla iftarda bir araya geldi.

İftar programı çıkışında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Erdoğan, her akşam değişik bir yerde iftar yapma fırsatını bulduklarını, bu akşam da sağlık personeli ile bir araya geldiklerini dile getirdi.

Başkan Erdoğan, koronavirüs salgını süresi içerisinde birçok vatandaşın kaybedildiğini, doktorlardan hemşiresine, sağlık memuruna varıncaya kadar birçok sağlık çalışanının da Hakk'a uğurlandığını söyledi.

Erdoğan, kaybedilen sağlık personeli arasında profesöründen doçentine, doktoruna varıncaya kadar her kademeden doktorların, hocaların bulunduğunu belirterek, konuşmasını şöyle sürdürdü:

Başkan Erdoğan, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

İftarda Başkan Erdoğan'a, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da eşlik etti.