Bekçilik mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak?

Bekçilik mülakat sonuçları için geri sayım sürüyor. Bekçilik mülakat sonuçları açıklandı mı? Bekçilik mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? sorularının yanıtı güncel olarak araştırılan konular arasında yer alıyor. Bekçi olmak isteyen ve mülakat sınavına giren adaylar heyecanla sonuçların açıklanmasını bekliyor.

Haberin Eklenme Tarihi: 19.10.2019 07:03:00 - Güncelleme Tarihi: 31.10.2019 10:48:00
ABONE OL

Bekçilik mülakat sonuçları açıklandı mı? Bekçilik mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? sorularının yanıtı arama motorlarında yoğun olarak araştırılıyor. 30 Eylül tarihinde başlayan bekçilik sözlü mülakatları, 12 Ekim'de sona erdi. Bekçi olmak isteyen ve mülakat sınavına giren adaylar heyecanla sonuçların açıklanmasını bekliyor. Sonuçlar Polis Akademisi Başkanlığı resmi internet sitesi üzerinden açıklanacak. Bekçilik mülakat sonuçları ile ilgili son gelişmeler haberimiz içerisinde yer alıyor. 30 Eylül tarihinde başlayan bekçilik sözlü mülakatları, 12 Ekim'de sona erdi. Yazılı sınav sonrası sözlü sınava katılan bekçi adayları kendilerine sorulan sorulara göre ortalama üç dakika içerisinde verdiler. 

MEMUR ALIMI İLANLARI İÇİN TIKLAYIN.

BEKÇİLİK MÜLAKAT SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Polis Akademisi'nden bekçilik sözlü mülakat sonuçlarına dair gelen bir duyuru bulunmuyor. Sözlü mülakat sonuçlarının ekim sonu ve kasım ayının başlarında açıklanması bekleniyor.