Bülent Turan'dan muhalefete sert tepki: Ya sizin BBC kadar Türkiye sevginiz yok mu?

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, BBC Türkçe'nin yalan haberine sarılan muhalefete sert tepki göstererek, "Ya sizin BBC kadar Türkiye sevginiz yok mu?" ifadesini kullandı.

Haberin Eklenme Tarihi: 26.08.2021 07:30:00 - Güncelleme Tarihi: 26.08.2021 09:50:00
ABONE OL

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, BBC Türkçe'nin "Afganlara Türkiye'de mülteci merkezi kurulacağı" şeklindeki haberini silmesi ve özür dilemesine rağmen muhalefetin özür dilemek bir yana hala aynı ısrarı sürdürmeye devam ettiğini bildirdi.

Turan, Biga Belediyesi Şehitlik Sosyal Tesisi açılış töreninde yaptığı konuşmada, BBC Türkçe'nin "Afganlara Türkiye'de mülteci merkezi kurulacağı" şeklindeki haberini silmesi ve özür dilemesine rağmen bu haberle ilgili konuşma ve paylaşım yapan muhalefeti eleştirdi.

Muhalefetin ülkenin vazgeçilmez kıymeti olduğunu belirten Turan şunları söyledi:

Siyasi partilerin ortak derdinin Türkiye sevdası olması gerektiğini vurgulayan Turan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

Turan, 3600 ek göstergenin bir mutabakata bağlanmasının herkes için sevindirici bir adım olduğunu belirterek, "Ümit ediyorum Meclis'i açtığımızda oturacağız, hem sendikanın hem bakanlığın temsilcileriyle beraber teknik çalışmalarımızı vekillerimizle beraber yapıp o metni bir teklif hale getireceğiz. Gecikmeden, bize yakışan bir şekilde, sözümüzün eri olarak yola devam edeceğiz. Şimdiye kadar söz verip de yapmadığım hiçbir iş olmadı." dedi.

Törene, Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Nejat Önder, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk, Lapseki Kaymakamı Fatih Çelikkaya, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, belediye başkanları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.