CHP'li Engin Altay'ın skandal sözlerine peş peşe sert tepkiler!

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, Başkan Erdoğan'ı "Adnan Menderes'in sonu" ile tehdit etti. Skandal paylaşıma "Haddini bil Engin Altay" etiketi altında binlerce mesaj yağdı. İçişleri Bakanı Soylu, tepkisini "Hâlâ darbeyi iktidar aracı gören zavallılar..." sözleriyle dile getirdi. AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş, "Kılıcınızın iki tarafının da kestiği o kara günler geride kaldı." hatırlatmasında bulundu. AK Parti Sözcüsü Çelik, "Milli iradeye sadece katledilmeyi layık gören zihniyet hala diri." yorumunda bulundu. İletişim Başkanı Altun ise, "Vesayetlerine ve ayrıcalıklarına dokunan herkesi düşman olarak kodluyorlar." ifadelerini kullandı.

Haberin Eklenme Tarihi: 21.04.2021 08:02:00 - Güncelleme Tarihi: 21.04.2021 08:02:00
ABONE OL

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, katıldığı bir televizyon programında Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı "Adnan Menderes'in sonu" ile tehdit etti. Başkan Erdoğan hakkında "Umarım sonu Menderes'e benzemez." diyen CHP'li Altay'a tepkiler çığ gibi büyüdü.

Süleyman Soylu: "Hala darbeyi iktidar aracı gören zavallılar..."

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Tarih fukarası, cahil... Siyasete, demokrasiye, Millete inanmayan, Hâlâ darbeyi iktidar aracı gören zavallılar... "Menderes'in sonunu Erdoğan'a yakıştırmak..." Vallahi sizi, 15 Temmuz'dan beter yaparız..." ifadelerine yer verdi.

Numan Kurtulmuş: "Kılıcınızın iki tarafının da kestiği o kara günler geride kaldı"

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, "HaddiniBilEnginAltay" etiketiyle yaptığı paylaşımda şu satırlara yer verdi:

Ömer Çelik: "Milli iradeye sadece katledilmeyi layık gören zihniyet hala diri"

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Milli iradeyi ölümle tehdit edenlere meydan okuyoruz. Elinizden geleni ardınıza koymayın!" diyerek sözlerini şöyle sürdürdü:

"Cumhurbaşkanımızı 'Menderes'in sonu' ile tehdit edenlere diyoruz ki, buyurun gelin, biz buradayız. Siz 'Menderes'in sonu' diye tehdit edin, biz milli irade diyerek dimdik karşınızdayız."

Fahrettin Altun: "Milleti tehdit etmek için kullandığınız enerjiyi emperyalist prangalarınızdan kurtulmak için harcayın"

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, bu zihniyetin millet iradesine karşı düşmanlığının tarihsel ve patolojik olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:

#HaddiniBilEnginAltay etiketi gündeme oturdu

Başkan Erdoğan'a yönelik skandal ifadeler kullanan CHP Grup Başkanvekili Altay, binlerce sosyal medya kullanıcısının da tepkisiyle karşılaştı.

Twitter'da "#HaddiniBilEnginAltay" etiketi Türkiye'nin en çok konuşulan konuları arasında zirveye yükseldi.