CHP'nin bir oyunu daha çöktü! AK Partili Bostancı: Hukuki süreci MHP ile birlikte yürütmekteyiz

AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı CHP'nin 'Kiralık vekil' oyununa ilişkin yaptığı açıklamada 'Halkın tayin ettiği Milletvekillerinin temsil ettiği siyasi iradenin çeşitli oyunlarla; ahlaka, demokrasiye aykırı şekilde değiştirilmesine, pazara çıkartılmasına imkan vermeyecek bir hukuki çalışmayı MHP ile birlikte yürütmekteyiz. Tekemmül ettiğinde diğer partiler ve kamuoyu ile paylaşacağız' ifadelerini kullandı.

Haberin Eklenme Tarihi: 22.05.2020 14:05:00 - Güncelleme Tarihi: 22.05.2020 14:22:00
ABONE OL

AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı: Halkın tayin ettiği Milletvekillerinin temsil ettiği siyasi iradenin çeşitli oyunlarla; ahlaka, demokrasiye aykırı şekilde değiştirilmesine, pazara çıkartılmasına imkan vermeyecek bir hukuki çalışmayı MHP ile birlikte yürütmekteyiz. Tekemmül ettiğinde diğer partiler ve kamuoyu ile paylaşacağız.

AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı'dan son dakika açıklaması

AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı yaptığı son dakika açıklamasında "Halkın tayin ettiği Milletvekillerinin temsil ettiği siyasi iradenin çeşitli oyunlarla; ahlaka, demokrasiye aykırı şekilde değiştirilmesine, pazara çıkartılmasına imkan vermeyecek bir hukuki çalışmayı MHP ile birlikte yürütmekteyiz. Tekemmül ettiğinde diğer partiler ve kamuoyu ile paylaşacağız" ifadelerini kullandı.