Hürriyet'in Selahattin Demirtaş sevgisi yeniden kabardı

Terör örgütü PKK'dan gelen talimatlarla siyaset yapan ve teröristlere sokak çağrısı yaparak onlarca kişiyi katlettiren Demirtaş'ı terör tutuklusu olarak değil bir yazar gibi tanıtan Hürriyet Daily News skandal bir yazıya imza attı..

Haberin Eklenme Tarihi: 10.11.2017 10:19:00 - Güncelleme Tarihi: 10.11.2017 10:40:00
ABONE OL

Teröristleri 'cici çocuk' gibi gösteren haberleriyle bilinen Hürriyet gazetesi şimdi de İngilizce yayın yapan Hürriyet Daily News üzerinden harekete geçti. 17 Ekim tarihinde William Armstrong imzalı "'Seher' by Selahattin Demirtaş" başlıklı Hürriyet Daily News'te yayımlanan yazıda Demirtaş'ın 'seher' adlı öykü kitabı tanıtılarak yazar gibi gösterilmeye çalışıldı. Skandal haberde kitabın konusu detaylarıyla anlatılıyor. Eli kanlı Demirtaş'ı adeta bir Shakespeare gibi tanıtan Hürriyet, "kitabın gerçekçi sahneler ve karakterlerden oluştuğu belirtiliyor ve çok etkileneceğinizi otantik bir edebi eser" şeklinde ifadelere yer veriliyor. Hürriyet, Türkiye'de maskesi düşen Demirtaş'ı yurt dışında parlatma görevi.

AYDIN DOĞAN'IN SAZCISI DEMİRTAŞ

Aydın Doğan medyası Kandil'in kuklası Demirtaş'ı ekranlara çıkararak saz çaldırmış ve katil maskesini gizlemeye çalışmıştı. Öyle ki 7 Haziran seçimleri öncesinde Doğan Haber Ajansı resmi Twitter hesabı üzerinden, "Diktatörden hesap sorun Oyunuzu HDP'ye verin" diye tweet atmıştı. HDP ile bağı iyice ayyuka çıkan Doğan Medya'sı Demirtaş'ın sesi gibi yayın yapıyordu. Barajı aşarak Meclis'e girmesinin ardından 'cici çocuk' maskesini çıkaran Demirtaş ve vekilleri teröristlerin diliyle konuşarak Türkiye'yi tehdit etmişlerdi. 6-8 Ekim olaylarında terör yandaşlarına sokak çağrısı yaparak onlarca kişiyi katlettiren Demirtaş özerklik oyunları oynamaya başlamıştı. Demirtaş'la ilgili başlatılan soruşturma sonrası 5 Kasım 2016'da tutuklanıp Edirne F Tipi Cezaevine gönderildi..

Takvim