İçişleri Bakanı Soylu: Şerefsiz kravat takmış takım elbise giymiş

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon’da yaptığı konuşmada, “Mardin'in Derik ilçesinde görevi başındayken geçen yıl Kasım ayında PKK'lı teröristlerce şehit edilen Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk'e yönelik bombalı saldırının planlayıcısının yakalandığını duyurdu. 'Bu sabah esas birisini yakaladık. Şerefsiz kravat takmış, takım elbise giymiş. Evlatlar bu son Viranşehir patlaması var ya, o Viranşehir patlamasının planını yapanı, aynı zamanda da bizim evladımız Muhammet Fatih Safitürk'ü, sizin de evladınız onun katilini planlayanı bu sabah alıverdiler? dedi.

Haberin Eklenme Tarihi: 27.03.2017 12:47:00 - Güncelleme Tarihi: 27.03.2017 17:36:00
ABONE OL

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mardin'in Derik ilçesinde görevi başındayken geçen yıl kasım ayında PKK'lı teröristlerce şehit edilen Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk'e yönelik bombalı saldırının planlayıcısının yakalandığını bildirdi.

 

"BU SABAH ESAS BİRİSİNİ YAKALADIK"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mardin'in Derik ilçesinde görevi başındayken geçen yıl Kasım ayında PKK'lı teröristlerce şehit edilen Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk'e yönelik bombalı saldırının planlayıcısının yakalandığını duyurdu. 'Bu sabah esas birisini yakaladık. Şerefsiz kıravat takmış, takım elbise giymiş. Evlatlar bu son Viranşehir patlaması var ya, o Viranşehir patlamasının planını yapanı, aynı zamanda da bizim evladımız Muhammet Fatih Safitürk'ü, sizin de evladınız onun katilini planlayanı bu sabah alıverdiler? dedi.