Levent Üzümcü ti'ye almak isterken rezil oldu

Levent Üzümcü Sabiha Gökçen Havalimanı pistinin altına inşa edilen tüneli ti'ye almak isterken fena halde rezil oldu. Üzümcü, “Bu görmüş olduğunuz tünel Türk mühendisliğinin en çarpıcı örneklerinden biri. Açık havaya kurulan tünelin bir tarafı çalışmıyor mühendislik harikası olduğu için tabii hız sınırına uyuyoruz.” ifadelerini kullandı. Tünellerin pistin inşaatı sırasında pist altında kalacak yollar için yapıldığını bilmeyen Üzümcü sosyal medyada dalga konusu oldu.

Haberin Eklenme Tarihi: 5.07.2021 14:02:00 - Güncelleme Tarihi: 5.07.2021 14:48:00
ABONE OL

'Gezi olayları'nda ön saflarda yer alan ve provokatif söylemleriyle hatırlanan Levent Üzümcü Sabiha Gökçen Havalimanı pistinin altına inşa edilen tüneli ti'ye almak isterken fena halde rezil oldu. Tünelden geçerken bir video çeken Üzümcü, "Bu görmüş olduğunuz tünel Türk mühendisliğinin en çarpıcı örneklerinden biri. Açık havaya kurulan tünelin bir tarafı çalışmıyor mühendislik harikası olduğu için tabii hız sınırına uyuyoruz." İfadelerini kullandı. Üzümcü sosyal medyada dalga konusu oldu.

'AÇIK HAVA' TÜNELİ DİYEREK DALGA GEÇMEYE ÇALIŞTI

Üzümcü, tünelin pistin altından geçtiğini bilmeden alaycı bir dil kullandı.

Üzümcü'nün alay konusu olduğu konuşma şu şekilde;

TÜNELLER PİSTİN ALTINDAN GEÇİYOR

Yolcu sayısının her geçen gün arttığı Sabiha Gökçen Havalimanı'nın büyütülmesi için İkinci pistin yapılacağını alana, öncelikle tünellerle bağlantı yolu açıldı. Tüneller pistin inşaatı sırasında pist altında kalacak yollar için yapıldı.

DALGA KONUSU OLDU

Üzümcü'nün açık alana inşa edildiğini iddia ederek hükümeti eleştirmeye çalıştığı video sosyal medyada dalga konusu oldu.

"CAHİLİN TEKİ"

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Ömer Arvas, "Bu adam sürekli kendisiyle aynı düşüncede olmayanları aşağılayan, "çomar" diyen, topluma tepeden bakmayı marifet sanan ve malum kesimde kendisini entelektüel, sanatçı olarak konumlandıran cahilin tekidir. Eğer cahil değilse de büyük bir yalancıdır." ifadeleriyle tepki gösterdi.