Muasır medeniyet yol, köprü, İHA, SİHA, yerli otomobille olur

Güneş Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Turgay Güler, sahte Atatürkçülerin maskelerini indirmeye devam ediyor. Güler, kamuoyunda yapılan bayat algı operasyonlarına cevap verdi ve ekledi: Marş okumakla Atatürkçü olunmaz! Öyle olsaydı hepsinden de güzel okurum dedim. Kemal Bey, İzmir Marşı’nı bile bilmez.

Haberin Eklenme Tarihi: 16.11.2017 00:59:00 - Güncelleme Tarihi: 16.11.2017 01:24:00
ABONE OL

Turgay Güler, geçtiğimiz günlerde Ülke TV’de sunduğu Sıradışı Tarih programında İzmir Marşı'nı söyleyip, “Marş söyleyerek Atatürkçü olunmuyor” demiş ve istek üzerine Kemal Kılıçdaroğlu'na meydan okumuştu. 
 

Güler, kamuoyunda çok ses getiren ilgili yayın hakkında bir kesim tarafından yapılan bayağı algı operasyonları hakkında ise Twitter hesabından bir açıklama yaptı. 
 

Güler, sahte Atatürkçülerin “Turgay Güler İzmir Marşı okudu" diyerek başlattığı algı operasyonları için “bayat ve ucuz” diyerek cevap verdi.
 

İşte Güneş Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Turgay Güler’in o açıklaması: 
 

İzmir Marşı okudu üzerinden yapılan alçakça saldırılar klasik, bayat ve ucuz bir algı operasyonudur. Servis edilen görüntüler bağlamından koparılmış ve önü arkası makaslanmıştır. Ben İZMİR MARŞI okumadım. Marş okumakla Atatürkçü olunmaz dedim ve eğer öyle ise ben Kılıçdaroğlu'ndan da bu sahte Atatürkçülerden de daha iyi okurum dedim. Kaldı ki Kemal Bey İzmir Marşı'nı da bilmez dedim. Okuyamaz dedim. Cesareti varsa buyursun gelsin bakalım kim daha güzel okuyacak dedim. Muasır medeniyet marş okumakla değil yol köprü İHA SİHA yerli otomobil uçak yaparak olur dedim. O ara Prof Mehmet Çelik bi okusana dedi. Ve sonrası.. Hepsi bu..