Reis Gıda'nın CHP'nin basın bülteni FOX Tv’ye banttan verdirdiği reklam ayarı: Reis olsun, afiyet olsun

Reis Gıda, FOX TV'de seçim sonuçları açıklanırken "Reis olsun, afiyet olsun" diye verdiği reklamı halk tarafından büyük beğeni topladı. Bir seçime daha algı operasyonlarıyla damga vuran FOX TV'ye durumu fark ettirmeden reklam ayarı veren Reis Gıda'nın spotu sosyal medyada paylaşım patlaması yaşıyor.

Haberin Eklenme Tarihi: 24.06.2018 21:24:00 - Güncelleme Tarihi: 24.06.2018 21:51:00
ABONE OL

(GUNES.COM)

Türkiye’de bugün gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve 27’inci Dönem Milletvekili seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan yüzde 50'nin üzerinde oy alarak birinci turda Cumhurbaşkanı olmayı hak kazandı. Kampanya sürecinin başından itibaren Muharrem İnce ve Erdoğan karşıtlarının yanında yer alan FOX TV seçim sonuçları sonrası ters köşe oldu.

Seçim sonuçları açıklanırken Reis Gıda'nın verdiği "Reis olsun, afiyet olsun" reklam spotu FOX TV'de banttan yayınlandı. Muhtemelen durumun farkında olmayan reji, Reis Gıda'nın yayınladığı reklamla FOX TV yönetiminin seçim sonuçlarından sonra bir gol daha yemesine neden oldu. O anın ekran görüntüsünü alan binlerce vatandaş sosyal medyadan paylaşarak yanlı haber yapan ABD merkezli FOX TV kanalını ti'ye aldı.