Sertab'tan maske uyarısı

Bodrum'da konser veren Sertab Erener'den hayranlarına maske kuralı! Şarkıcı, açık hava sahnesinde dinleyicilerine "Konser boyunca kendinizi koruyun, ne olur maskelerinizi çıkarmayın" diyerek uyarıda bulundu.

Haberin Eklenme Tarihi: 22.07.2021 15:30:00 - Güncelleme Tarihi: 22.07.2021 15:20:00
ABONE OL

Pandemi nedeniyle yaklaşık 1,5 senedir sahnelerden uzak kalan şarkıcı Sertab Erener, Bodrum Antik Tiyatro'da sevenleriyle buluştu. Üçüncü kez konser veren Erener, çok heyecanlı olduğunu söyledi. Şarkıcı sahneye çıkmadan önce elinde bez ile evini sildiği söyledi. Sanatçı, "Yaşadığım heyecanı tarif etmem imkansız. İnsan 40 yıldır şarkı söylüyor olsa bile, onun üzerine çalışmayınca kimliğini unutuyor. Ben kendimi en son elimde bez, ev siliyor olarak bırakmıştım. O yüzden şükürler olsun ki sizlerle birlikteyiz" diyerek mutluluğunu dile getirdi.

BODRUMLU OLDU

Açıkhava'da pandemi kurallarına uygun şekilde gerçekleştirilen konserinde Sertab Erener, hayranlarına maske çağrısında bulundu. Şarkıcı sahneden dinleyicilerine, "Konser boyunca kendinizi koruyun, maskelerinizi ne olur çıkarmayın. Sizi çok özledim, yeniden hoş geldin Bodrum" diyerek uyarıda bulundu. Şehir hayatından uzaklaşıp Bodrum'a yerleşen, bahçesinde sebze yetiştiren şarkıcı, "Pandemi başladığından beri Bodrum'dayım. Tüm samimi dostlarım da burada. Artık sizlerden biri sayılırım" dedi. Yaklaşık iki saat süren konser performansını alkışlar eşliğinde noktalayan Sertab Erener, sahneden seyircilerin tezahüratları eşliğinde indi.