TSK, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin'in kuzeybatısındaki Ali Bekki köyünü ele geçirdi

Zeytin Dalı Harekatı'nda 8. güne girildi. Hız kesmeden devam eden Afrin operasyonunda son durum TSK açıklamalarında aktarılıyor. TSK'dan yapılan son dakika Afrin açıklamasında, "394 terörist etkisiz hale getirildi, terör örgütlerine ait toplam 340 hedef imha edildi" denildi. Harekat kapsamında Afrin'in kuzeybatısındaki Ali Bekki köyünü ele geçirildi

Haberin Eklenme Tarihi: 27.01.2018 11:51:00 - Güncelleme Tarihi: 27.01.2018 15:03:00
ABONE OL

TSK ve ÖSO tarafından yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'nda Afrin'in kuzeybatısında bulunana Ali Bekki köyü ele geçirildi. Operasyon kapsamında şimdiye kadar 394 terörist etkisiz hale getirildi.

TSK ve ÖSO, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin'in kuzeybatısındaki Ali Bekki köyünü ele geçirdi.Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) 8'inci gününe giren Zeytin Dalı Harekatı'nın bilançosunu açıkladı.

Buna göre, harekatta şu ana kadar 394 terörist etkisiz hale getirildi, terör örgütlerine ait 340 hedef imha edildi. Harekatın ilk bir haftasında TSK'dan 13, Özgür Suriye Ordusu'ndan (ÖSO) da 24 asker yaralandı.

Açıklamada, "Türk Silahlı Kuvvetleri, tüm terör örgütleriyle mücadelesini, yurt içi ve yurt dışında kesintisiz olarak en son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar sürdürme azim ve kararlılığındadır" ifadeleri yer aldı.